SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2945 0.51%
EURO 37,2311 0.46%
ALTIN 2.991,011,25
BITCOIN 23314141,79%
Lefkoşa
°

15:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Ekim 18, 2024 08:53
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR:

“Ülkenin erken seçime ihtiyacı yoktur.” Ödünüz patlar olası bir seçimde UBP kan kaybı yaşarsa diye!!! Ne de olmasa UBP ile içli dışlı sarımsak başlısınız. Hoş aslında olsa da olur, olmasa da!!! Ülke zaten boğazına kadar batmış durumda iken, erken seçim mi kurtaracak bu kadar yolsuzluk ve usulsüzlükleri!!!! ASLA.

ÜNAL #ÜSTEL: “Zaman seçim zamanı değil, hizmet zamanıdır”.

Hizmet etmekten helak oldunuz. Erken seçim işinize gelmez, çünkü koltuk tehlikeye girer. Varsın bir müddet daha sefasını sürün. Son demleriniz, hem siyaset arenasında, hem de UBP camiasında, sonrası mahalle yolu görünür.

ZORLU #TÖRE:

“Ülkemiz ve halkımız için Meclisimizin güçlü birlik içerisinde çalışacağına inancım tamdır”.Ne birliği, ne inancı Allah aşkına, Başkanlık seçiminde olanları naklen izledik. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz, yoksa halüsilasyonla birlikte tansiyan tam gaz sizde devam mı etmektedir!! Geçmişler olsun.

ERHAN #ARIKLI:

“Meclis Başkanı bu kez de seçilmezse YDP hükümetten çekilecek” .Bu cümleyi kaç kez daha kurup önümüze sunacaksınız? Yaramaz bir çocuğun mızmızlanması gibi kulak tırmalıyorsunuz. Madem ki, sizce hükümette ters giden bir şeyler var, varsa o yürek sizde, çekilin bir an önce, başkan seçimi falan beklemeyiniz. Hodri meydan!!!

SİBEL SİBER:

“Çok üzücü ve utanç verici şeyler yaşıyoruz”.Haklısınız, bu toplum bu meclisin içindekilerden neler çekti!!! Şimdi vatandaşı daha iyi anlayabiliyorsunuzdur umarım.

SERDAR #DENKTAŞ:

“Bazen hırs mantığı aşıyor”.Bence eksik bırakılmış bir cümle, bunu ben tamamlamak istiyorum. “Meclis içerisindekilerin bitmek bilmez ego ve hırsı her zaman için mantığı devre dışı bırakmıştır.” Bu da benim naçizane görüşüm ve izlenimlerimdir.

MUSTAFA #ARABACIOĞLU:

“Vefat ettiğimde mecliste benim için tören yapmayın”.Manidar bir paylaşım. Ancak, sizin dönem ile şimdiki dönem siyasetçilerinin mantığı arasında uzun soluklu bir fark vardır. Keşke herkes siz gibi yaşı gereği görevini tamamlayıp, evinde inzivaya çekilse ve yeni nesillere, yeni beyinlere yer açılsa. Ama yok, bizde ihtiyar kurtlar giderek çoğalmaktadır.

BERTAN #ZAROĞLU:

“MYK’dan genel başkanımıza hükümetten çekilme noktasında tam yetki”. Tekrar tekrar okudum. Kim kime ne yetki veriyor, kimin ne kadar yetkisi var ya da yetki ile tepki ne kadar zıt kutuplar diye ve netice itibarı ile çok da kaale almadım bu açıklamayı, bilin istedim.

SALİH #CANSEÇ:

Merkezi İhale komisyonunda gelişen olaylar toplum arasında çok konuşulmaya ve etrafa pis kokular yayılmaya başlandı. Üstel’e de yakınlığınız göz önünde bulundurularak, ileride zor günlerin kapınızı çalacağı söylenilmektedir. Bizden söylemesi!!!

MEHMET #HARMANCI:

Haftasonu Dereboyunda düzenlemiş olduğunuz etkinlikler ile gönülleri mest ettiniz. Böylesi bir organizasyon ile halkın taleplerine cevap verebilmek, halkı memnun edebilmek her babayiğidin harcı değil. Teşekkürler .

MURAT #ŞENKUL:

Girne için canla başla çalışmalar yapmanız, her konuya iyilip, daha güzel bir çevre yaratmak için gayret göstermeniz hem bölge halkı tarafından, hem de sevenleriniz tarafından sürekli takdir edilmektedir. Bizde sizi çalışmalarınızdan dolayı takdir eder, kolaylıklar dileriz.

ERSİN #TÜNAY:

Festivaller, davetler, ödüller, plaketler…adeta ordan oraya koşturuyor, plaketlere ve ödüllere doymuyorsunuz. Bu gidişle adaşınız sizi çok kıskanacak!!!! ÇMD olarak sizleri kutlar, daha nice başarıların sizlerin olmasını temenni ederim. Sanat elçimizsiniz.

VESSELAM

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.