SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2380 0.14%
EURO 37,2923 0.2%
ALTIN 2.945,060,64
BITCOIN 23005062,05%
Lefkoşa
°

12:55

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Ekim 11, 2024 08:31
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR: Nasıl, park açılışından mutlu olup, çocukluğunuzu yeniden yaşayabildiniz mi? Gerçi buralar yangın yeri ama olsun park açmak da önemli tabii, yeter ki davet olsun da ne daveti olursa olsun!!!

ÜNAL #ÜSTEL: “İstikrar” diye diye Meclis Başkanı seçiminde ne denli istikrarlı olduğunuzu görmüş bulunduk. İktidar ile İstikrar kesinlikle sizin işiniz olamaz amma buralarda işler hep bir garip!!! Oy pusulaları üzerindeki oyunlar seçilmeyecek olanı da seçtirir, tıpkı sizin seçilmeniz gibi!!! Ne diyelim bu gençlik, ay pardon bu makam bir daha yar olmaz size, şimdilik tadını çıkarın!!!

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: Yeni öğretim yılı yine sorunlarla açıldı ve üzerinden neredeyse birkaç hafta gibi bir zaman geçti. İnsanlığın yarınlarını inşa eden öğretmenler sizin Bakanlık döneminizden hiç mutlu değil, bizden söylemesi. Hoş aslında ne öğretmen , ne veli, ne de öğrenciler sizi hiç sevemedi!!! Gerçi siz bunu biliyorsunuz da , 1 bardak whisky, bir de twist dansı sorunlarınızı unutmaya yetiyor!!!

ERHAN #ARIKLI: Muhalefetin bu aralar dediğiniz gibi “Çoban Matı” olduğu doğrudur. Ama unutmamalısınız ki, siz de “Şahtınız, Şahbaz oldunuz”. Bu yüzden keçi güldü koyuna demekten kendimi alamıyorum!!!

TUFAN #ERHÜRMAN: Oyun bozuldu diyerek bu oyuna devam etmekle nasıl bir çelişki yaşıyor ve yaşatıyorsunuz farkında mısınız? Yoksa, “aman Ankara gücenmesin” diye her yol mübah mı oldu sizin tarafınızdan!!!

ZEKİ #ÇELER: Erken seçim diyorsunuz da, bugün seçim olsa yine ayni insanlar kazanır. Nufüs o kadar bir asimile oldu ve bu vatandaş yapılanlar öyle bir satın alındı ki, inanın bana başka bir partinin birinci sırada yer alması artık mümkün değil. Ülkede çatı da zemin de çökeli çok oldu. Bu gerçeği sindirebilmemiz zor olsa da artık telaffuz etmekten sakınmıyoruz, siz de öyle yapın!!!

ZORLU #TÖRE: Madem ki tansiyon probleminiz var, kendinizi böyle bir riske niye atıyorsunuz ki!!! Bırakın makamı ve sağlığınıza bakın. Zaten yaşınız da artık emeklilik sınırını geçmiş bulunmakta, evinizde oturup emekliliğin tadını çıkarmanız, yapacağınız en akıllıca iş olacaktır. Geçmişler olsun.

ALİ #PİLLİ: Mesleğiniz icabı nabız çıkaran durumlar içerisinde bulunmanızın tehlikeli olacağını bildiğiniz halde, kendinizi bu durumların içine niye atıyorsunuz ki!!! Gördünüz işte, UBP’ nin içinde sular hiç durulmayacak ve arkadan hançerlemeler hep olacaktır. Vazgeçin artık!!!

HASAN #KÜÇÜK: Oylarınızı Başkanın göreceği şekilde katlayıp attığınızı itiraf etmenizden dolayı alkış mı bekliyorsunuz? Yazık, çok yazık, bu kadar mı kukla görevi üstlenir bir insan!!! Bu kadar mı onur yoksunu olur!!! Ve bu kadar mı makam ve yaş ağırlığı taşıma yeteneksizi olur!!!

TUĞSAD #TÜLBENTÇİ: Yeni makamınız hayırlı uğurlu olsun. En sonunda bir makam da siz kaptınız. Birçoğu buna şaşırsa bile ben şaşırmadım. Yıllardır UBP’nin çinde koşuşturup durdunuz, babadan oğula makam geçmesi en büyük hayalinizdi, sonunda gerçek oldu. Yalnız mimarlık ve ekonomi çok farklı dallar, umarım başarı gösterirsiniz. Başbakanın “liyakata dayalı atamalar olacak” demesi ile sizin atamanız pek örtüşmese de…..!!!!

FAIZ #SUCUOĞLU: Kaç kez daha oyuna gelmeniz lazım da aklınız başınıza gelsin? Bırakın artık bu makam sevdasını, zaman aşımına uğradınız, halen anlamadınız mı???

VESSELAM

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.