ANASI İLE TANASI OLMUŞ BİR ELMANIN İKİ YARISI – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2169 0.15%
EURO 37,2567 0.24%
ALTIN 2.947,560,38
BITCOIN 23114070,55%
Lefkoşa
°

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ANASI İLE TANASI OLMUŞ BİR ELMANIN İKİ YARISI

ANASI İLE TANASI OLMUŞ BİR ELMANIN İKİ YARISI

ABONE OL
Ekim 1, 2024 09:35
ANASI İLE TANASI OLMUŞ BİR ELMANIN İKİ YARISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne demişlerdi “Anavatanda ne var ise burada da o olacak” diye!!! Oldu mu? Oldu, hem de en ala bir şekilde. Oradaki yolsuzluklar, usulsüzlükler, kara para aklama, adamına göre iş, sermaye patronlarına geniş imtiyazlar ve daha neler neler, adeta “bir elmanın iki yarısı” gibi olduk. Onları nüfus konusunda Suriyeliler bitirirken, hemen hemen her bölgede baskın nüfus olarak seyrederken, bizde de durum farklı değildir. Yalnız bizde çok çeşitli kültürler mevcuttur.

Bunlar arasında Afrikalı, Bangladeşli, Pakistanlı, Türkmenistanlılar bulunmaktadır. Anlayacağınız, birçok farklı üçüncü ülke vatandaşları mevcuttur. Beş yıldızlı otel sahiplerine bir bakınız birçoğu TC uyruklu olmakla birlikte, Yahudisi ve Rusu da eksik değildir. Ki en büyük mafya patronları bu milletten çıkmaktadır, hatırlatırım. Bugün burada birçok sektörde sermaye sahibi işverenler TC kökenli olmuş, yerli iş adamları bir bir kenara iteklenmekte veya batırılmaktadır. En büyük örnek olarak Emrullah Turanlı’yı gösterebiliriz.

Adamın Devlete dünya kadar elektrik borcu var ama kimse ses çıkarmıyor. Kim bilir daha kimlere bu şekilde imtiyazlar tanınmaktadır da kokusu çıkmamıştır. Ama çıkar elbet diyorum. Keza, gün geçtikçe çoğalan araba galerinin ardındaki gerçek de yabana atılmamalıdır. Yakında kokusu da çıkacaktır. Ülkeye nasıl ve ne şekilde çalıntı araba getirip, ne entrikalarla MŞ numaraları değiştirilip, galerilerde show room’da yer almaktadırlar, çok gitmez basına düşer diye düşünmekteyim. Gelelim fuhuş konusuna, eskiden Alayköy yolu üzerindekiler rağbet görürken artık ülkedeki bu sektörün şekli de değişti.

Kataloglardan kız beğenmeler, apartmanı genel eve döndürmeler, eğlence mekanlarında kız satışları ve elbette bunun yanında uyuşturucu satışı da havada karada gitmektedir. İskele ve bölgesine bir bakınız, Rusların pazarı oldu oralar artık. Keza Alsancak ve Lapta bölgelerinde de ciddi bir nüfusa hakimdirler. Ve, bunların en iyi yaptığı iş, internet üzerinden bahis oynatmak. Çünkü, burada bu işlerin yasası yok, her şey serbest.

Olduk mu illegal bir ülke!!! Olduk mu fuhuşun mahalle aralarına kadar girdiği bir ülke!!! Olduk mu kara para aklama cenneti!!! Olduk mu kaçak işçi ülkesi!!!! Olduk mu yabancı sermayenin uşağı!!!! Olduk mu TC’nin emir eri uşakları!!!! Olduk mu onlara bu kadar geniş imtiyazlar tanınırken “besleme”!!! Olduk mu kendi ülkemizde yabancılara golifa gibi dağıtılan kimlikler yüzünden üçüncü sınıf vatandaş!!!! Olduk, hem de en ala bir biçimde olduk. Tıpkı anası gibi yavrusu olduk. Anasında, emekli bir kuru ekmeğe muhtaç edilirken, yavrusunda da durum giderek oraya benzeme yolundadır. Velhasılı kelam “bir elmanın iki yarısı olup çıktık. Daha, kadına şiddet, tecavüzler, çocuk istismarı ve hayvanlara işkence kısmını hiç yazmadım bile!!!!

Vesselam

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.