SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1514 -0.05%
EURO 37,0758 -0.23%
ALTIN 2.954,250,60
BITCOIN 2291478-1,12%
Lefkoşa
°

05:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Eylül 27, 2024 00:25
SÖZ SAHİBİNE İADE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR: “Taleplerimiz direkt uçuş, direkt ticaret, direkt temas”.

Ersin efendi bende çok şey isterim, mesela KKTC’de insan hakları, adalet ve eşitlik ilkesi amma velakin sesimi duyan yok, senin isteklerin de o misal yani!!!! Bilmem anlatabildimse, gadalaves?

ÜNAL #ÜSTEL: “Kabinede değişiklik düşünmüyorum”.

Bu söylediğiniz şimdilik geçerli. İlerleyen zaman diliminde kimlere kıyıp makamından edeceksiniz, kimleri hangi makamlarla taçlandıracaksınız, hep birlikte göreceğiz. Zira, sizin 5 cümlenizden 4 buçuğu yalan beyandır, çok iyi biliyoruz.

ERHAN #ARIKLI: “O artık partisinin lideri”.

Lider de görmesek, bilmesek, jet amcayı bize lider diye yutturacaksınız. Ama siz de haklısınız, dev aynasından baktığınız için, hem kendinizi hem de boşbakanı öyle görüyorsunuz!!!

FİKRİ #ATAOĞLU: “KKTC’nin geleceğini daha parlak bir noktaya taşıyacağız”.

İlahi Fikri, sana ne yazayım artık bilemedim. Ne parlaklığı, ne ilerisi yahu!!! Önce bir göz doktoruna görünüp, gözünün ferini ölçtür, parlaklık derecesi sana göre ve doktora göre uyuşuyor mu kontrol ettir. Ardından, bir beyin emarı ile beyin hücrelerinin kaçta kaçı doğru çalışır diye ölçüm yaptır, sonrasında bizi haberdar edersiniz ve yine, yeni yorumlar ile karşılıklı haberleşiriz.

HASAN #TAÇOY: “Daha zengin daha mutlu ve daha güçlü bir KKTC için çalışacağız”.

Ahh be Hasan, yine belli ki dilin sürçmüş ve “kendimiz için” diyeceğin yerde, “KKTC için” demişsin. Neyse önemli değil, biz senin ne demek istediğini çok iyi anladık.

YASEMİN #ÖZTÜRK: “Fatma Ünal (juju) beni tehdit etti”.

Üzücü bir durum, kimlere ne manalar yüklendi ve hangi cüretle bir vekili bu şekilde bir konuşma ile tehdit etme cesareti gösterdi. Aslında, onun bir suçu yok, asıl suçlu ona bu imtiyazları tanıyandadır. Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir” o misal yani!!!! Dökün eteğinizdeki taşları ve rahatlayın; herkes de biraz daha öğrensin bu kişinin ne olduğunu ve yaptığı terbiyesizlikleri!!!!

TUFAN #ERHÜRMAN:

New York’taki temaslarda kaç cümlelik söz hakkınız oldu, ya da sizi kaale alan oldu mu? Malum büyük reis dururken sizin esameniz okunmaz!!!

BURAK #MAVİŞ:

Sürekli eğitimden dem vurup, eğitim bakanlığının usulsüzlüklerini yazıp çiziyorsunuz. Tamam, kabul ediyoruz eğitim yerlerde sürünüyor, okullardaki sorunlar bitmiyor, öğretmen atamaları sıkıntılı!!! İyi de, bu sıkıntılar yıllardan beridir katlanarak devam etmektedir. Siz Sendika olarak bu olumsuzlukların önüne geçemiyor ve icraatta bulunamıyorsanız, o zaman ne için varsınız? Yoksa Sendikalar sadece hükümeti eleştirmek için mi vardır?

MURAT #ŞENKUL:

Karaoğlanoğlu’nda üç yeni sınıf inşanız veliler tarafından sevinç ve takdirle karşılandı. Keşke, eğitim bakanımız da böyle bir atılımda bulunsaydı. Herkes makam sorumluluğu taşıyamaz siz gibi. Çalışmalarınızı takdir eder, kolaylıklar dilerim.

FATOŞ ÜNAL (JUJU):

“Toplumun diline sakız olmak” terimini yeminle mi yutunuz da basından hiç düşmüyorsunuz!!! Kıskanıyorlar sizi, kudretinizi, becerilerinizi ve güzelliğinizi!!! Hatta, sizin için “geleceğin Başbakanı” diyorlar. Bende diyorum ki, nerden nereye!!! Yalnız dikkat edin, her yükselişin bir inişi vardır, ayağınız kaymaya gerek, alacağınız darbeleri düşünmek bile istemem!!!

Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.