LTB’den Gaziantep’te hem temaslar hem de kültürel tanıtım – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,0868 0.17%
EURO 38,0644 -0.03%
ALTIN 2.833,590,17
BITCOIN 21472112,80%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LTB’den Gaziantep’te hem temaslar hem de kültürel tanıtım

LTB’den Gaziantep’te hem temaslar hem de kültürel tanıtım

ABONE OL
Eylül 19, 2024 16:11
LTB’den Gaziantep’te hem temaslar hem de kültürel tanıtım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa Türk Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin davetiyle Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’ne katıldı.

LTB’den Gaziantep’te hem temaslar hem de kültürel tanıtım

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) kardeş şehirlerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin davetiyle hem Gaziantep’te üst düzey temaslarda bulundu hem de Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nde şef Tanya Kilitkayalı’nın atölyesi ile kültürel tanıtımda da bulundu.

LTB HEYETİ, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN İLE DE GÖRÜŞTÜ

LTB Asbaşkanı Tolga Ahmet Raşit, Belediye Meclis üyesi Mehmet Miralay ve Dış İlişkiler Birimi’nden Fatoş Adalı’dan oluşan heyet hem GastroAntep Kültür Yolu Festivali adlı Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’ne katılım sağladı hem de festival süresince başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere aralarında festivale katılan konuk belediyelerin de yer aldığı bir dizi resmi ziyaretlerde de bulundu. LTB heyeti, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi heyetini Lefkoşa’ya davet ederken en kısa zamanda Lefkoşa’da Gaziantep Günleri gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Dünyanın birçok yerinden gelen ekiplerle birlikte birçok farklı etkinlikte temsiliyet sağlayan LTB heyeti ayrıca KKTC Gaziantep Başkonsolosu Kerem İzmen ile de bir araya geldi.

ŞEF TANYA KİLİTKAYALI’DAN BÜYÜK İLGİ GÖREN “HELLİM VE GAZİANTEP LEZZETLERİ MUTFAK ATÖLYESİ”

GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında ülkemizin usta Şefi Tanya Kilitkayalı  “Hellim ve Gaziantep Lezzetleri Mutfak Atölyesi” düzenledi. Büyük ilgi gören atölye ile Tanya Kilitkayalı ülkemizin hellimi ile Gaziantep’in lezzetlerini başarılı bir şekilde bir araya getirdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.