SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,0549 0.1%
EURO 38,1061 0.04%
ALTIN 2.834,170,19
BITCOIN 21453763,96%
Lefkoşa
°

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Temmuz 17, 2023 09:18
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN TATAR: “Benim Cumhurbaşkanı seçilmemin ardından çok mesafeler kat ettik. Tüm dünyaya bunu anlatmış durumdayız.” Duyan da zannedecek KKTC ışık hızında gelişen ve büyüyen bir devlettir. Oysa her geçen gün gerileyen, ekonomisi batmış ve dünya milletlerinin hiç tanımadığı küçük bir toprak parçasından ibaret olduğu gerçeğini bilmeyen yoktur. Sizinkisi züğürt tesellisi gibi bir durum.

ÜNAL ÜSTEL: “Başbakanlık binası yetersiz, yeni protokole ekleyeceğiz.” Siz kaç sene daha o makam koltuğunda oturacağınızı sanıyorsunuz bilmem ama bu ülkede binaya değil, eğitim için okula, hasta için ilaca, kazaların azamiye inebilmesi için yol yapımına, ışıklandırmaya ve tabelaya, ekonominin kalkınması için üretime ve ihracata, turizmin yeniden yapılandırılmaya, devlet dairelerinde liyakata, makam tutanların da devlet ve toplum hayrına icraat yapılmasına ihtiyacı vardır. İlla bir temel atılacaksa, o temel sağlam bir devlet yapısı temelidir. Ve tabii siz yaşlardaki insanların artık siyaseti bırakıp inzivaya çekilmesidir.

ERHAN ARIKLI: “20 Temmuz’da muhteşem yatırımı halkımıza ve KKTC’ne kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Açıldıktan sonra ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunlar kısa sürede tamamlanacaktır”. Ne kadar çelişkili bir açıklama. Bir kere muhteşem olan bir şey ayni zamanda kusursuz ve eksiksiz olur. Kelimelerinizi aha önce ders çalışır gibi çalışıp seçmeniz ve bu tarz gaflara düşmemeniz salık verilir. Siz ki koskoca profesör ve bakansınız “muhteşem” ve “eksik” kelimelerinin tamamen zıt olduğunu bilmeniz ve açıklamalarınızda her ikisini bir arada kullanmamanız gerekirdi.

İZLEM GÜRÇAĞ ALTUĞRA: “Yeni Girne Hastanemizin İnşaatı düzenli olarak devam ediyor”. Eski insanların bir lafı vardır “eskiyi mamır ettin de yenisini halledecen” diye, sizinki de o hesap. Yahu, hastanede sistem yok, ilaç yok, yeterli eleman yok, doktorlar servislere sabah saat 10.00’dan önce uğramıyor. Günde bir buçuk saatlik mesai ile günü kapatıyorlar. Çağa uygun cihazlar ya bozuk, ya tamirde, ya da yeterli değil. Vatandaşın aldığı hizmeti puanlayacak olsak alacağınız not, 1-4 puan arasını geçmez. Yeni hastaneyi ne yapalım biz. Bize inşaat değil hizmet gerek hizmet.

HALİL KARAPAŞAOĞLU: “Kıbrıslılar, Kıbrıslı olduklarını ve yurtlarının, adanın bütünü olduğunu unuttu.” Bu kısa ve net açıklamanıza aynen katılıyorum. Bunun üzerine daha da söz söylenmez. Ada, dış güçlerin kötü emellerinden dolayı ikiye ayrılmış olsa da, koskoca Berlin Duvarı yıkıldıktan sonra, ortadaki kırmızı bir çizgi mi kaldırılamayacak.!!!

VEYSİ SOYER: Yeni sergi açılışınızı henüz ziyaret edemesem de, sosyal medya hesabınızdan paylaştığınız sizin çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızın hayranıyım. Bu kadar Kıbrıs kültürünü, Kıbrıslıyı ve Kıbrısın doğal güzelliklerini her fırsatta resimlerken, özellikle geçmiş tarihe ait fotoğraflarınız tek kelime ile harika. Bu vesile ile size çalışmalarınızda başarılar diler, bizlere yaşattığınız görsel güzellik için de teşekkür ederim.

MURAT ŞENKUL: Kervansaray halk plajından sonra, Antis plajına da el atıp, orayı Karaoğlanoğlu Deniz Panayırına ve Plaj Turnuvalarına ev sahipliği yapmak üzere hazırlamanız bölge halkını ve özellikle gençleri çok memnun etmiştir. İş yapmak, üretmek ve sonuç almak konusunda dilerim örnek alınırsınız. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.