Fenerbahçe, Brighton’a ‘Evet’ dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor… – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,0688 0.14%
EURO 38,0908 0.02%
ALTIN 2.835,240,23
BITCOIN 21487103,65%
Lefkoşa
°

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Brighton’a ‘Evet’ dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor…
  • Kıbrıs Detay
  • Futbol
  • Fenerbahçe, Brighton’a ‘Evet’ dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor…

Fenerbahçe, Brighton’a ‘Evet’ dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor…

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 19:21
Fenerbahçe, Brighton’a ‘Evet’ dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

:03

#Transfer#Fenerbahçe#Ferdi Kadıoğlu

Son dakika: Fenerbahçe, Brightona Evet dedi Ferdi Kadıoğlu imza için gidiyor...

Fenerbahçe’de devam edip etmeyeceği uzun zamandır belirsizliğini koruyan Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton’a transfer oluyor. Daha önce Ferdi ile anlaşan Brighton, Sarı-lacivertli kulüple de anlaşma sağladı. Fabrizio Romano, transferin detaylarını açıkladı.

Fenerbahçe‘de ve Milli Takım’daki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor.

FERDİ KARARINI ÇOKTAN VERMİŞTİ

EURO 2024’teki iyi oyunuyla Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözle bakılan ve bir süredir transfer görüşmeleri devam eden Ferdi Kadıoğlu, yaklaşık 2 hafta önce Fenerbahçe’ye Brighton ile anlaştığını bildirmişti.

KULÜPLER ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER SÜRÜYORDU

Ferdi’nin kararını vermesinin ardından Brighton ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler sıklaştı. Bonservis bedeli, bonus maddeler, ödeme takvimi gibi konular iki kulüp arasında bir süredir görüşülüyordu.

ANLAŞMA SAĞLANDI! BONSERVİS…

Bugün çıkan haberlerde Brighton’ın Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe ile anlaştığı belirtildi. Fabrizio Romano, Ferdi Kadıoğlu’nun 30 milyon euroyu bulan bir paket anlaşma karşılığı Brighton’a transfer olacağını duyurdu.

TAKIMLA VEDALAŞTI, İNGİLTERE’YE GİDECEK

Ferdi Kadığolu’nun takımla vedalaştığı ve hafta sonu sağlık kontrolleri ve sözleşme için İngiltere’ye gitmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇECEK

Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon euroyu bulan paketle Brighton‘a transfer olarak Fenerbahçe tarihinin en yüksek satışlı futbolcusu olacak.

FERDİ’NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

2018 yazında 1.4 milyon euro karşılığında NEC Nijmegen’den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de 204 resmi maça çıktı. Milli futbolcu, Sarı-lacivertli formayla 18 gol ve 22 asist üretti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.