Özlem Tüylüoğlu ”Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23361240,09%
Lefkoşa
°

18:25

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Özlem Tüylüoğlu ”Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok”
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Özlem Tüylüoğlu ”Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok”

Özlem Tüylüoğlu ”Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok”

ABONE OL
Temmuz 30, 2024 10:23
Özlem Tüylüoğlu ”Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Girne Muhabiri Özlem Tüylüoğlu, Girne Tarihi Liman – Kale yolunda gece saat 01.15 civarında yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Tüylüoğlu, paylaşımında, bir araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğunu ve polis çevirmesi sırasında kendisinden yardım istediğini belirtti.

Özlem Tüylüoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Saat 01.15 civarlarinda  Girne Tarihi Liman -Kale  yolunda  bizzat yasadigim bir olayi anlatip yorumu size birakiyorum.

01.15  civarlarinda arkadasimla birlikte Girne Kale arkasindan Baldòken  Otoparkina dogru yùrùrken ,yokusun altinda duran beyaz Range Rover  bir jeepin yaninda ,yolda duran bir adam “Afedersiniz birsey sorabilir miyim” diye yanimiza yaklasti.Yol tarifi soracagini dusundum.Sorusu “EHLÌYETÌNÌZ VAR MI? ” oldu.”NASIL YANI ANLAMADIM”  dedim…”POLÌS ÇEVÌRMESI VAR DA YUKARIDA”dedi.”EEEE EHLÌYETÌN YOKSA NÌYE ARABA KULLANIYORSUN KÌ SEN?!” dedim. Aklinca araci  ehliyetli birine kullandirip yirtacak, çùnkù kaçacak yeri yok: Limana dònemez, Kale arkasi kapali , eski polis binasinin ònùndeki yol cikmaz yol; gidebilecegi tek yòn Ramadan Cemil Meydani yònu ve polis çevirmesi tam da o noktada!!.”EHLÌYETÌN YOKSA NASIL ARABA KULLANIYORSUN KÌ SEN? EHLÌYETÌN YOKSA ARABA KULLANMAYACAKSIN.BEN SENÌN GÌBÌ KURAL TANIMAYAN ÌNSANLARA MASA OLMAM “dedim. Cevabı “ALLAH ALLAH GECE GECE ÇATTIK ” oldu.

Senin gibiler yùzùnden trafik canavari doldu benim ùlkem, dakika basi trafikte insanlar òlùyor  dedim. Basin mensubuyum ben,surekli birilerinin olumuna sebep oluyorsunuz sürekli haberini yapıyoruz. Ehliyetin yoksa araba kullanmayacaksin. ,Altında bu tank gibi arabanın isi ne ehliyetin yoksa”  dedim. “TÒVBE TÒVBE ÇATTIK” demeye devam etti arkadaş. .Sonra bana “Hanımefendi benim ehliyetim de var arabam da var”dedi.”İyi o zaman polisten ,çevirmeden korkmana çekinmene gerek bu durumda , hadi çık yokusu” dedim. “ÇATTIK” deyip arabasına bindi .ÌSÌN EN ÌLGÌNÇ TARAFI -DÌREKSÌYONUN BASINDA BìR BASKASI DAHA VARDI VE BELLÌ KÌ ONUN DA EHLÌYETÌ YOKTU -. YA ALKOLLÙYDÙLER,YA ÒNCEDEN EHLIYETLERINE EL KONULMUSTU, BELKÌ DE EHLÌYETLERÌ HÌÇ YOKTU. YA DA BAMBASKA BIR DURUM VARDI. Fotoğraf çektiğimi anladıklarında  gaza basıp kale arkasına doğru kaçtılar. Memleket bu kadar iste; .Kanunsuzluk, sistemsizlik, kural tanımazlık bu boyutta… Herkes mafya olmuş , insan hayatına kanuna kurala gram Saygı yok.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.