SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2374 0.34%
EURO 37,2151 0.4%
ALTIN 2.988,771,18
BITCOIN 23430252,36%
Lefkoşa
°

18:27

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 08:42
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR:

Trump’a geçmiş olsun dileklerinizi iletmişsiniz. Tanınmayan bir ülkenin CB’nı olarak bu dileğiniz ne kadar dikkate alınır, muamma. Düşünüyorum da, acaba Trump sizin varlığınızdan haberdar mıdır !!!! Neyse, siz yine de şov dünyasında var olabilmek adına bu davranışınızla iyi etmişsiniz. İçinizde az da olsa, insanlık kıpırtıları olduğunu görmek güzel.

ÜNAL #ÜSTEL:

İstikrardan bahsederek, halka hizmetin hiç durmayacağı konusunda açıklama yapıyorsunuz. Çok komiksiniz, ne istikrarı , ne hizmeti??? Kurultay gezilerinden olsa gerek, sıcaklar sizin aklınızı iyice bulanıklaştırırken, anladık ki, beyin algılarınızda ters köşe işlemler gerçekleşip duruyor. Aman diyeyim, kendinizi aşırı sıcaklardan koruyup, dinlenmeyi ihmal etmeyiniz. Biliyorsunuz, ani ölümler gittikçe artmakta, sağlık hizmetlerimiz de yetersiz kalmaktadır. Halihazırda yaşınız da var!!!!

ERHAN #ARIKLI:

Yol çizme aracının devrede olduğunu söylediniz. Ne yani buna alkış mi bekliyorsunuz!!!! 10 tane daha alsanız ne yazar ki!!! Asıl mesele, abuk subup yollar, çemberler, ışıklandırma yetersizliği, levha eksikliği, yabancı istilası ve trafikteki insanların birbirine saygısızlığı!!!! Memeleket sorma gir hanı olunca trafikteki sorunlar hiç bitmeyecektir. Bunu halen idrak edemedinizse, bu sizin algı kapasitenizle alakalı, kolay gelsin.

FİKRİ #ATAOĞLU:

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sahil temizliği çalışmalarını başlatmış bulunuyorsunuz. Lakin, sahillerde denetim olmadıktan sonra, çer-çöp bırakanlara caydırıcı ceza uygulanmadıktan sonra bu temizlikler hep boşuna!!! Ayrıca, kaliteli insanların bulunduğu ortamlar için temizlik gerekmez. Bu da gösteriyor ki, memlekette nerde bir kültür ve kalitesi bize uymayan, seviyesiz bir insan kitlesi var ise, hepsi de bunun içerisine yuvalanmış. Bilmem anlatabildim mi!!!!

HAKAN #DİNÇYÜREK:

Memleketteki sağlık hizmetlerini yoluna koydunuz sanki de, Sağlık Turizmiydi eksiğimiz!!!! Ne kadar boş, ne kadar gözüne perde inmiş, ne kadar gerçek dışı konuşmalar yaparak insanların sinir uçlarıyla oynuyor ve tuhaf ve yalan bir durum içerisine giriyorsunuz farkında mısınız????

ERKUT #ŞAHALİ:

Ekonomideki korkunç kaosun bizler de farkındayız ve bunu en derinden hissediyoruz toplum olarak. Asıl mesele, sizlerin vekil koltuğunda oturuyor olup da bu duruma çare üretememenizdir. Sizi her zaman takdir ederek dinlerim . Lakin, dinlemek artık hız kesmiyor, bizler icraat görmek istiyoruz sizlerden muhalefet partisi olarak!!!!!

TUFAN #ERHÜRMAN:

24. Mağusa Kültür Sanat Festivalini öve öve bitiremediniz. Oysa, bu ülkede Sanata ve Sanatçıya ne kadar değer verilir tartışmaya açık bir konu iken, kültürümüzün de, ne kadar da yabancı kültür arasında kaynayıp gittiğini hissetmek, görmek ve yaşamak ne büyük acı!!!! Övgüyü herkes yapabilir ama herkes kültürünü yaşatamaz. Hükümet eden siyaset adamları sayesinde, Kıbrıs Türkünün kültürü yok olmaya yüz tutmuştur, bilmenizde ve gerçekleri görmenizde fayda vardır!!!

MURAT #ŞENKUL:

Biliyoruz ve görüyoruz Girne için ne kadar çabalayıp, daha iyi, daha güzel bir Girne yaratmak için uğraştığınızı ve bunu da takdir ediyoruz. Lakin, insan kirliliği, yeni yapılan yolların ve çemberlerin emniyetli olmayışı (mimarisi artık her kimse) farklı kültürlerin yerli halktan baskın çıkması bütün çabalarınızı sollamaktadır. Bilmem anlatabildimse!!! Hani derler ya “gocagarıyı ne kadar süslersen süsle yine de gocagarıdır”, Girne de artık o misal olmuş durumdadır. Fakat, emeğinize her zaman saygı duyuyor ve takdir ediyoruz. Kolay gelsin. Vesselam

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.