Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden Spor, Kültür ve Lezzet Dolu Etkinlik düzenleniyor

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, 25-27 Ekim tarihleri arasında KKTC Basketbol Federasyonu ve Baf Türk Birliği işbirliğiyle street ball turnuvası düzenliyor.

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, 25-27 Ekim tarihleri arasında KKTC Basketbol Federasyonu ve Baf Türk Birliği işbirliğiyle street ball turnuvası düzenliyor. Spor, kültür ve geleneksel tatların buluşacağı bir dizi etkinlikle Demir Sokak’ta vatandaşları bir araya getirmeyi planlayan etkinlikte Sokak basketbolunun heyecanı, park açılışı ve Kıbrıs’ın lezzetleri hayat bulacak.

3x3 Streetball Turnuvası

KKTC Basketbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen ve üç gün sürecek olan 3x3 Streetball Turnuvası, Demir Sokak’ta sporseverlerle buluşacak. Sokak basketbolunun rekabet dolu maçlarına tanıklık etmek ve turnuva heyecanına ortak olmak için sizleri bekliyoruz.

Turnuvaya Katılım ve Bilgi İçin: 0542 852 0008 & 0542 851 6600

Nazar ve Seçim Es Ertüngü Parkı Açılışı

26 Ekim’de saat 16:00’da Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin insan odaklı ve çevre dostu projeleri kapsamında Özgür Sokak’ta hayata geçirilen Nazar ve Seçim Es Ertüngü Parkı’nın açılışı yapılacak. Yeni park alanında çocuklar, gençler ve aileler için keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan sunulacak.

Baf Türk Birliği Herse ve Lokma Günü

27 Ekim’de ise Kıbrıs’ın zengin mutfak kültürünün önemli bir parçası olan Herse ve Lokma Günü, Baf Türk Birliği işbirliğiyle gerçekleşecek. Etkinlikte saat 16:00’da, Demir Sokak’ta bu lezzetler ücretsiz olarak katılımcılarla buluşacak. Hem sokak basketbolu heyecanı hem de geleneksel tatları bir arada deneyimlemek için herkesi bekliyoruz.

Örge Volkan Konseri

27 Ekim akşamı, saat 17.00’de ülkemizin sevilen sanatçılarından Örge Volkan sahne alacak ve müzikseverlere unutulmaz bir performans sunacak.

Gönyeli-Alayköy Belediyesi olarak, spor, müzik ve kültür dolu bu etkinliklerde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Kaçırmayın, bu özel hafta sonunu birlikte yaşayalım!