Galatasaray’dan eski yıldızına transfer kancası! Taraftarlar sevinecek: “Süreç izleniyor, kiralanabilir”

Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Cimbom taraftarın gelmesine sevineceği yıldız futbolcunun takımdaki geleceğini takip ediyor, yıldız futbolcu kiralanabilir.

 Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Antalyaspor’u Icardi (2) ve Osimhen’in attığı gollerle 3-0 yenen Galatasaray, haftayı 25 puanla lider tamamladı.

Sarı-kırmızılı takımın oynadığı futbol taraftarları memnun etti. Cimbom bu maçın ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile oynayacağı maça çevirdi.

Sarı- kırmızılı takım bu maçı kazanarak yoluna kayıpsız Avrupa Ligi’nde ilk 8 takım arasına kalmak isterken yönetim devre arasında kadroyu güçlendirmeyi amaçlıyor.

GALATASARAYSACHA BOEY'İ KİRALAYABİLİR

Ali Naci Küçük’ün Futbol Arena yayındaki haberine göre Galatasaray, Alman ekibi Bayern Münih’te forma giyen Sacha Boey’in durumunu yakından takip ediyor. Sarı-kırmızılı takım futbolcuyu yeniden kiralayabilir.

Galatasaray yıldız futbolcunun Bayern Münih’teki sürecini izliyor. Küçük bu konuda şunları söyledi:

“Galatasaray, Sacha Boey'in durumunu takip ediyor. Tekrar kiralanabilir ama şu anda atılmış bir adım yok. Süreç izleniyor. Ayrıca devre arasında kanat transferi yapılacak."

GALATASARAY'A 30 MİLYON EURO BONSERVİS KAZANDIRDI

Galatasaray’dan geçen sezonun devre arasında 30 milyon euro bonservis ve şarta bağlı 5 milyon euro bonservis bedeliyle Alman ekibi Bayern Münih’e transfer olan Fransız sağ bek sakatlıklar nedeniyle bir türlü istediği formu yakalayamadı. Boey bu sezon 2 maçta forma giyerken 1 asist yaptı.

Kaynak: tv100.com