Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’ın iddialı kareleri sosyal medyayı salladı! Transparan tarzıyla nefesleri kesti! “Her zaman çekici”

Başarılı oyunculuğuyla sık sık adından söz ettiren Berrak Tüzünataç'tan nefes kesen paylaşımlar geldi. Geçtiğimiz günlerde imajıyla dikkat çeken Tüzünataç'ın transparan tarzı sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncunun iddialı karelerine yorum yağdı.

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Berrak Tüzünataç. sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatyla da sık sık adından söz ettiriyor. 

Dizi ve film projelerinin yanı sıra verdiği pozlarla sık sık adından söz ettiren Berrak Tüzünataç, Cosmopolitan dergisi için kamera karşısına geçti. 

Geçtiğimiz günlerde saçlarının ve kaşlarının rengini değiştiren Tüzünataç'ın verdiği cesur pozlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

"DİDEM SOYDAN SANDIM"

Berrak Tüzünataç'ın yeni hali Didem Soydan'a benzetilmişti. Takipçileri "Didem Soydan sandım", "E bu Didem Soydan", "İlk baktığımda niye Didem sandım" yorumlarında bulunmuştu. 

O KARELERİ NEFES KESTİ

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı kasıp kavuran Tüzünataç'tan yepyeni pozlar geldi. Bu kez transparan tarzıyla nefes kesen Tüzünataç'ın o kareleri nefes kesti. 

İÇ GÖSTEREN POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Bu kez saçlarını siyah ve kısa tercih eden ve siyah tül bir bluz giyen Tüzünataç'ın iç gösteren o pozlarına beğeni yağdı. 

HAYRANLARI KAYITSIZ KALAMADI

İddialı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Tüzünataç'a hayranları da kayıtsız kalamadı. 

"HER ZAMAN ÇEKİCİ"

Güzel oyuncunun paylaşımına; "Çok güzelsin", "Sansür atacaksan niye giyiyorsun ki?", "Saçlar çok yakışmış", "Her zaman çekici" gibi binlerce yorum geldi.