Ülke genelinde bisiklet turu gerçekletirilecek

Velospeed Spor Derneği tarafından 20, 21 ve 22 Ekim 2024 tarihlerinde, ülke genelindeki bazı yollar üzerinde bisiklet turu (Tour Of Cyprus) gerçekleştirilecek.

Velospeed Spor Derneği tarafından 20, 21 ve 22 Ekim 2024 tarihlerinde gün boyunca, ülke genelindeki bazı yollar üzerinde bisiklet turu (Tour Of Cyprus) gerçekleştirilecektir.

Belirtilen tarihlerde düzenlenecek olan bisiklet turu kapsamında, 20 Ekim Pazar günü Gazimağusa-Dipkarpaz, 21 Ekim Pazartesi günü Dipkarpaz-Alsancak ve 22 Ekim Salı günü ise Alsancak-Güzelyurt-Yeşilırmak yol güzergahları geçilecektir.

Bisiklet turu güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerde polis tarafından geçici olarak tedbir alınacaktır.

Bisiklet turu devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.