Galatasaraylılar kampanya başlattı! Şimdi de Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusunu istiyorlar

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyon ekibi Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'den Batshuayi'yi kadrosuna katarak büyük bir yankı uyandırmıştı. Sarı kırmızılıların taraftarları şimdi ise Fenerbahçe ile hala sözleşme imzalamayan yıldız futbolcuyu takımlarında görmek için kampanya başlattı.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da transferler açısından oldukça hareketli başladı. 

Ligin devleri arasında yer alan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin başarılı forveti Batshuayi'yi kadrosuna katarak büyük bir ses getirdi. 

Sarı kırmızılılarda bu transferin ardından taraftarlar Fenerbahçe'deki başka oyuncuları da takımlarında görmek istediklerini sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. 

O isimlerden birinin de Osayi Samuel olduğu biliniyordu. 

Ancak sarı kırmızılı taraftarlar son dönemde, Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen oyuncular arasında yer alan İrfan Can Kahveci için sosyal medyadan kampanya başlattı. 

Taraftarlar, daha önce de adı Galatasaray ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen İrfan Can Kahveci'yi takımda görmek istediklerini belirtiyor. 

Sosyal medyada İrfan Can Kahveci'nin babasına ait "İrfan Can Fenerbahçeliydi ama Galatasaraylı oldu" sözleri de dolaşıma sokuluyor.