Türkan Şoray ”Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2330 0.08%
EURO 37,2625 0.09%
ALTIN 2.926,880,02
BITCOIN 22890841,06%
Lefkoşa
°

05:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkan Şoray ”Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum”
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Türkan Şoray ”Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum”

Türkan Şoray ”Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum”

ABONE OL
Ekim 15, 2024 20:00
Türkan Şoray ”Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Türk sinemasının sultanı” Türkan Şoray, 50 yıl önce Kıbrıs’a geldiğini ve unutulmaz anılarının bulunduğunu hatırlatarak, “Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum” dedi.

Türkan Şoray: Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum

“Türk sinemasının sultanı” Türkan Şoray, Merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın Anıt Mezarı’nı ziyaret etti.

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) davetlisi olarak bugün KKTC’ye gelen oyuncuya, Denktaş’ın Anıt Mezarı’nı ziyaretinde Serdar Denktaş ile Denktaş ailesi fertleri eşlik etti.

GAÜ’nün yarın 40’ıncı kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 2024-2025 akademik yılı açılış törenine katılacak Türkan Şoray’a burada “fahri doktora” unvanı verilecek. 

AÇIK HAVA SİNEMASINDA FİLM İZLENECEK

Şoray, KKTC’de bulunduğu süre boyunca çeşitli ziyaretlerde ve etkinliklerde yer alacak. GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Saygılı’nın verdiği bilgiye göre Şoray, Girne Belediyesi ve BRTK iş birliğiyle perşembe günü saat 18.30’da Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda, Türk sinemasının kült filmlerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım”ın gösterileceği açık hava sineması etkinliğine de konuk olacak.

“KIBRISLI TÜRK KARDEŞLERİMLE BULUŞACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Ercan Havalimanı’nda BRT’ye konuşan Türkan Şoray, özgür Kıbrıs’ta olmanın kendisini gururlandırdığını belirterek, “Burada Kıbrıslı Türk kardeşlerimle buluşacağım için çok mutluyum” dedi.

Türkan Şoray, “Çok heyecanlıyım. Kıbrıs Türklerini çok seviyorum. O kadar sıcak o kadar cana yakınlar ki sıcaklıklarını özledim” şeklinde konuştu.

50 yıl önce Kıbrıs’a geldiğini ve unutulmaz anılarının bulunduğunu hatırlatan Şoray, o ziyarette Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş ile dans ettiğini ve fotoğraflarının da olduğunu anlattı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.