Asım Akansoy ”Çanlar, Tatar için çalıyor!” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2282 0.11%
EURO 37,3029 0.24%
ALTIN 2.943,730,59
BITCOIN 23165172,94%
Lefkoşa
°

15:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Asım Akansoy ”Çanlar, Tatar için çalıyor!”

Asım Akansoy ”Çanlar, Tatar için çalıyor!”

ABONE OL
Ekim 12, 2024 10:55
Asım Akansoy ”Çanlar, Tatar için çalıyor!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk halkı uluslararası toplumda yalnızlaştığı zor bir dönemden geçerken, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) halkımızın dünyada hak ettiği saygınlığı kazanması ve bir özne olarak yerini alması için kararlılıkla çalışmaktadır.

Bu çerçevede Genel Başkanımız Tufan Erhürman ve partimizin diğer kadroları nezdinde her türlü girişim yapılmakta ve Kıbrıs Türk halkının çözüm ve barış iradesi uluslararası topluma aktarılmaktadır.

Hal böyle iken; içte yaşanan skandallar, Kıbrıs Türk halkının zaman kaybetmesine neden olmaktadır.

HERKESİN UTANDIĞI SÜRECİN BAŞROL OYUNCUSU TATAR OLDU

BM nezdinde gerçekleştirilecek gayr-ı resmi toplantı öncesinde tüm konsantrasyonunu New York’taki buluşmaya vermesi gereken Tatar, Meclis’te UBP’nin iç çatışmaları nedeniyle yaşanan anlamsız krizi çözmekle uğraşmıştır. Meclis’te yaşanan ve ayrımsız herkesin utandığı sürecin başrol oyuncularından biri de Ersin Tatar olmuştur.

Tatar, Meclis’teki utancı ve kendi sorumluluğunu unutturmak için gündemi değiştirme çabasına girişmiş, CTP’nin tüm toplumun saygısını kazanmış ve umudu olmuş genel başkanı Tufan Erhürman’a saldırmayı seçmiştir.

MÜZAKERELERİ TERK EDEREK HALKI LİDERSİZ BIRAKTI

Halkımız gerçeklerin farkındadır. Görev süresi boyunca tek bir kazanım elde edemeyen, müzakereleri terk eden ve halkımızı lidersiz bırakan Ersin Tatar, Kıbrıs Türk halkını temsiliyet kapasitesinden ve yetisinden uzak olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Tatar’ın gündem değiştirme çabaları ve kirli suçlama oyunları halkımızın gelecek belirsizliğini ortadan kaldırmıyor.

Kıbrıs Türk halkı görev süresi bir yıl içerisinde tamamlanacak olan Tatar’ın yükünden kurtulmak için gün saymaktadır.

Kendisine tavsiyemiz içine düştüğü çıkmazdan ve sorumlusu olduğu demokrasi utancından kurtulmak için bir yıllık süreyi beklemeden bir an önce istifasını vermesi ve Kıbrıs Türk halkının önünü açmasıdır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.