Narin cinayetinde düğümü çözecek HTS kayıtları ortaya çıkınca Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1933 0.18%
EURO 37,0889 0.01%
ALTIN 2.960,100,21
BITCOIN 2302961-0,43%
Lefkoşa
°

05:47

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narin cinayetinde düğümü çözecek HTS kayıtları ortaya çıkınca Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı
  • Kıbrıs Detay
  • Gündem
  • Narin cinayetinde düğümü çözecek HTS kayıtları ortaya çıkınca Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı

Narin cinayetinde düğümü çözecek HTS kayıtları ortaya çıkınca Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı

ABONE OL
Ekim 8, 2024 10:46
Narin cinayetinde düğümü çözecek HTS kayıtları ortaya çıkınca Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın yalanını HTS kayıtları ortaya çıkardı.

Narin cinayetinde düğümü çözecek kayıt! Salim Güran’ın yalanı ortaya çıktı

Narin cinayetinde düğümü çözecek kayıt!

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin inceleme devam ederken, ortaya çıkan HTS kayıtları önemli bir detayı ortaya çıkardı.

Tutuklu amca Salim Güran, jandarma, savcılık ve sorgu hakimliğindeki ifadelerinde, Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos günü 15.00 ile 16.00 saatleri arasında Nevzat Bahtiyar’ı hiç görmediğini ve yan yana gelmediklerini öne sürmüştü.

Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe Köyü neden sessiz?

NEVZAT VE SALİM YAN YANAYMIŞ

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, Bilgi Teknolojileri Kurumu İletişim Başkanlığı’nın gönderdiği HTS analizi uzmanlık raporuna göre, Nevzat Bahtiyar ile amca Salim Güran’ın baz çakışmaları tespit edildi.

Narin cinayeti soruşturması | Tutuklu amcanın yeniden ifadesi alındı: " Nevzat'ın söyledikleri yalan" - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Narin’in son olarak okul kamerası açısında görüldüğü 21 Ağustos günü saat 15.15 ile 15.46 saatleri arasında amca ile küçük kızı dereye gizleyen Nevzat’ın yan yana aynı noktada bulundukları ortaya çıktı.

AMCA SALİM “NEVZAT’I KESİNLİKLE GÖRMEDİM” DEMİŞTİ

Olay günü saat 14.30’dan akşam 20.00’ye kadar tarlada işçisi Ramazan Atasoy ile birlikte vakit geçirdiklerini belirten Salim Güran, ifadesinde şunları söylemişti: Nevzat’ın ifadeleri yalandır. 21 Ağustos günü ben saat 15.00 ve 16.00 saatleri arasında Nevzat’ı kesinlikle görmedim. Saat 20.00’den sonra köyün içinde evime doğru ilerlerken bir kalabalığın içinde gördüm. Bunun haricinde kesinlikle gün içerisinde kendisini, görmedim ve görüşmedim. Bahsettiği saatlerde yeğenimin cesedini kendisine teslim etmedim.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.