SÖZ SAHİBİNE İADE

ERSİN #TATAR: “Bu yıl meclis yeni binaya taşınacak”.

Ne yani yeni binaya taşınınca daha verimli mi çalışacaklar!!! Kamon Ers, yeme bizi!!! Koca bir yıl içerisinde toplum yararına ne yasa yaptılar ki!!! Açık oturumlarda sandalyelerin birçoğu boş!!! Yeni binayı nasıl dolduracaklar ki!!!

ÜNAL #ÜSTEL: “Hayatı ucuzlatmak için radikal kararlar alacağız”.

Senin verebileceğin en radikal karar, istifa edip, evinde inzivaya çekilmektir. Yaşın bunu gerektirir bey amca!!! İstikrar, radikal… bu gibi cümleler senin kapasitene uygun değildir.

ERHAN #ARIKLI: “Hayat pahalılığı hükümetin en önemli sorunudur.”

Yok Erhan efendi, o dediğin toplumun en büyük sorunudur. Hükümetin görevi de bu sorunu önleyici tedbirler almaktır. Ama görünüyor ki hükümet bu konuda tamamen yetersiz bakiyedir. Hoş aslında siz vekillerin ne umuru ki!!! Ekmek elden su golimbadan yaşıyorsunuz, yaşasın Devletin ensesi!!!!

FİKRİ #ATAOĞLU: “KKTC’yi bir turizm markası haline getirmeye çalışıyoruz”.

Yıllardır Turizm Bakanısın, bu konuda yıllardır bir marka olamadın, olamayacaksın da!!! Çünkü, ne fikrin, ne zikrin, ne vizyonun, ne de misyonun bu konuda marka olmaya yeterli değildir!!! Yine boş boş konuşup, basını meşgul etmişsin, her zamanki gibi!!!

TUFAN #ERHÜRMAN: “ CTP’nin jargonunda “işgal” kelimesi hiçbir zaman olmadı”.

Yine bizi şaşırtmadın bu açıklaman ile Tufan Hoca!!! 380 derecelik değişim açını her cümlende net bir şekilde ortaya koyuyorsun . Biz seni anladık, “Ankara’nın yolları” şarkısını çok fazla dinleyip, şarkının etkisinde kalmışsın belli!!!

SALAHİ #ŞAHİN: “Güngör çöplüğü ihalesinde tarihi bir rant planı vardır”.

Hükümet edenlerin hangi işinin perde gerisinde rant olmadı ki!!! Siz de bunu seyretmediniz mi? O zaman çıkıp söylemenizin bir anlamı yok. Asıl mesele, bu rantların sonunu getirecek muhalefet gücüdür. Anlatabildim umarım, kısa ve öz!!!

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: “KKTC tarihinde en fazla okul yapma başarısını gösterdik.”

Acaba bu cümleyi kurarken twist dansı sarhoşluğu mu vardı? Yoksa, Jack Daniels sarhoşluğu ile mi sarf edilmiş boş sözlerdi?

AHMET #TUĞCU: “Teknecik’e gerekli bakım yapılmıyor, %20 zam kapıda”.

Dediniz ve ertesi gün faturalarda bu zamma şahit olduk. Bu tekerlek hep ayni şekilde dönecek, durum bu olacak ve toplum da bu kazığı göz göre göre yiyecektir. Madem ki bunları alaşağı etmenin yöntemi, gücü ve kıvrak zekası kar etmiyor, başa gelen çekilir!!!!

AHMET #SERDAROĞLU: “Yapılan diğer zamlara neden sessiz kaldınız?”

Güzel bir soru ama cevap verecek merci yok. Çünkü, bu soruya cevap vermek işlerine gelmez. Bu konuda hükümete karşı yapılan direniş ve mücadele ne acıdır ki çok yetersiz!!!

EMRAH #YEŞİLIRMAK: "Siyasetten tiksiniyorum".

Toplum da siyasetten ve siz ve siz gibi siyasetçilerden tiksiniyor. Tavsiyemdir, o zaman istifa edin vekillikten ve bu tiksintiden kurtulun!!!

Vesselam.