Eski bakan Fatih Dönmez’in Rize’de oltasına köpekbalığı takıldı – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2192 0.24%
EURO 37,0845 0.05%
ALTIN 2.977,770,81
BITCOIN 23164090,61%
Lefkoşa
°

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Eski bakan Fatih Dönmez’in Rize’de oltasına köpekbalığı takıldı

Eski bakan Fatih Dönmez’in Rize’de oltasına köpekbalığı takıldı

ABONE OL
Ekim 1, 2024 17:13
Eski bakan Fatih Dönmez’in Rize’de oltasına köpekbalığı takıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Fatih Dönmez, Rize’de kayıkla denize açıldı. Balık tutmaya başlayan Dönmez’in yayındaki arkadaşının oltasına yavru köpek balığı katıldı. O anları Dönmez cep telefonunun kamerasıyla kayıt altına aldı.

Eski bakanın köpekbalığı ile macerası. Rize'de oltalarına takıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Fatih Dönmez, Rize’de gerçekleştirilen Karadeniz Rize-Ayder Forumu’na katıldıktan sonra kayıkla denize açıldı. Dönmez, Çayeli açıklarında balık tutmak üzere oltasını suya bıraktı.

Kayıkta Dönmez’in yanında bulunan bir kişinin oltasına balık vurmasıyla birlikte, heyecan dolu anlar yaşandı. Dönmez o anları cep telefonuyla kayıt altına alırken, yanındaki kişi de balığı tekne almak için çekmeye başladı.

aw298711-03.jpg

Yakalanan balığın yavru bi köpek balığı olduğu anlaşılınca kısa süreli panik yaşandı. Kayıkta bulunan vatandaş, köpek balığını kayıktan dışarı atmaya çalışırken oldukça fazla efor harcadı.

Kısa süre içinde sakinleşen köpek balığı, kuyruğundan tutulup yeniden denize bırakıldı. O anlar, Eski Bakan Dönmez tarafından cep telefonuyla kaydedilerek, “Çayeli açıklarında” notuyla sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Dönmez, bu etkinlikte hem balık tutmanın keyfini çıkardı hem de doğal yaşamın bir parçası olan köpek balığı ile karşılaşmanın heyecanını yaşadı.

aw298711-05.jpg

Dönmez’in sosyal medya paylaşımları, hem balık tutmanın eğlencesini hem de doğal yaşamı ön plana çıkarırken, izleyenler tarafından da ilgiyle karşılandı.

Bu tür organizasyonlar, katılımcılara hem eğlenceli anlar sunarken hem de çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlıyor. Rize’nin doğal güzellikleri, bölgeye gelenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.