Çatalköy-Esentepe’de Sanat ve Kültür Rüzgarı Beşparmak Kültür Sanat Günleri Başlıyor

Çatalköy-Esentepe Belediyesi, sanat ve kültür alanında önemli bir adım atarak, 27-28 Eylül tarihlerinde Beşparmak Kültür Sanat Günleri'ni düzenliyor. İki gün sürecek bu etkinlik, bölgenin kültürel zenginliklerini ve sanatçılarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunacak.

27 Eylül Cuma günü, saat 19:00'da Düzkaya Spor Kulübü önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile etkinlik açılışı yapılacak. Ardından, Çatalköy-Esentepe Belediyesi Nostalji Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileri izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Etkinliğin devamında, Kıbrıs Havaları Derneği’nin iki toplumlu korosu, Grup Otantik ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Ahenk Türk Sanat Müziği Korosu sahne alacak. Gecenin finalinde, saat 22:00'de Zakkum konseri sahneye çıkarak müzikseverlere coşkulu anlar yaşatacak.

28 Eylül Cumartesi günü ise etkinlikler Çatalköy-Esentepe Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun saat 20:00’deki gösterisiyle devam edecek. Ardından, saat 20:30’da Grup Salt sahne alacak. Etkinlik, saat 22:00'de başlayacak Mehmet Erdem konseri ile son bulacak.