İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalyaspor’a transfer yasağı getirdi – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2942 0.51%
EURO 37,2057 0.39%
ALTIN 2.979,120,85
BITCOIN 23292961,26%
Lefkoşa
°

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalyaspor’a transfer yasağı getirdi

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalyaspor’a transfer yasağı getirdi

ABONE OL
Eylül 25, 2024 13:19
İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalyaspor’a transfer yasağı getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen sezon Antalyaspor forması giyen ve maçta İsrail propagandası yaptığı için sınır dışı edilen İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel’den şoke eden hamle geldi. İsrailli oyuncu, kulübün kendisine olan borcundan ötürü FIFA’ya başvurarak transfer yasağı getirdi.

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalyaspor’a transfer yasağı getirdi

Antalyaspor’a, sınır dışı edilen eski futbolcusu Sagiv Jehezkel’den büyük şok geldi. İsrailli oyuncu, FIFA’ya yaptığı başvuru sonrası takıma transfer yasağı getirdi.

Ajansspor’dan Koray Geçgel’in haberine göre, Geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı gol sevinci sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan ve sonrasında FIFA’ya açtığı dava sonucu haklı bulunarak hem alacaklarını alma hakkı elde eden hem de bonservisini eline alan İsrailli futbolcu, Antalyaspor’un transfer tahtasını kapattı.

Geçen sezon Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada attığı gol sonrası yaptığı İsrail propagandası yapması nedeniyle kadro dışı bırakılan ve emniyette ifade veren Sagiv Jehezkel’in gece saatlerinde Türkiye’den sınır dışı edilmesine karar verilmişti.

1.2 MİLYON EURO İSTİYORDU

19 Temmuz’da FIFA tarafından sonuca başlanan dava kapsamında Antalyaspor’a 100 bin Euro fatura kesilirken, 45 günlük verilen süre içerisinde bu ödeme yapılmadı. Transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta kala tamamlanan sürenin ardından FIFA ile yeniden iletişime geçen İsrailli, gerekli yazışmaları yapmasının ardından, ödemenin yapılmaması sebebiyle Antalyaspor’a transfer engeli getirdi. Antalyaspor, söz konusu borcu ödeyene kadar transfer yapmasına izin verilmeyecek.

Jehezkel’in 1.2 milyon Euro’luk beklentisini kabul etmeyen FIFA, 1 Ocak ile 24 Ocak’a kadar olan kısım için 45 bin Euro, 25 Ocak’tan sonraki kısım için de 35 bin Euro ödenmesine karar verirken, faizlerle birlikte bu rakamın 100 bin Euro’yu buluyor. Antalyaspor, söz konusu borcunu 45 gün içerisinde ödemezken, faizleriyle birlikte ödeme durumuyla karşı karşıya kalacak.

Antalyaspor’a daha önce kadrosunda bulunan oyunculara yapması gereken ödemeleri gerçekleştirmediği için 3 defa üst üste transfer yasağı gelmiş ve ödemelerin yapılması sonrası yasak kalkmıştı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.