SÖZ SAHİBİNE İADE

ÜNAL #ÜSTEL: “2025’te dev projeleri hayata geçireceğimizi söylemiştik , bir bir yapıyoruz”.Duyan da zannedecek Dünya ülkeleri arasında ilk sıralarda yer alıyoruz. Nasılda gerçekleri göremeyecek kadar akıl tutulması yaşayan zavallı bir insansınız!!!

ZORLU #TÖRE: “Yeniden meclis başkanlığına adayım ve bu konuda toplumun desteğini beklerim”.Kimdi o “baş ol da nerenin başı olursan ol” diyen, sizinki de o misal!!! Ne meclis başkanlığı yahu, siz ilkokul birinci sınıfları bile idare edemeyecek düzeyde kapasitesi olmayan bir insansınız. Meclis açık oturumlarında ne kadar etkili ve yetkili olduğunuzu gördük!!!

TUFAN #ERHÜRMAN. “Adaleti sağlamak yalnızca yargının görevi değildir”.Çok haklısınız, bu konuda muhalefetin de devreye girmesi gerekirdi. Lakin, her ne hal ise hep suskun kalmayı tercih ettiniz. Bu yüzden bilmiş bilmiş konuşmak size kar sağlamıyor. İcraatlarınızla değer kazanırsınız. Dolayısıyle, toplum tarafından etkisiz ve yetkisiz eleman olarak nitelendirilmektesiniz .

SUNAT #ATUN: “Kurultay’da Üstel’e tam desteğim”.Ben sizin bu samimiyetinize pek inanmamakla birlikte, diyorum ki acaba hangi bakanlık için söz aldınız? Zira UBP’nin içinde bu işler hep “al gülüm-ver gülüm” olarak çalışır.

SADIK #GARDİYANOĞLU: “Bu masadan kimseyi üzmeden kalkacağız”.Ne kadar boş ve saçma bir cümle kurdunuz. Bu güne kadar hangi asgari ücret saptama komisyonu toplantısında emekçi mağdur edilmedi, üzülmedi ve sevindirildi acaba!!!! Hikaye okuyorsun ve buna sen de inanmıyorsun!!!

FİKRİ #ATAOĞLU: “Amacımız küçük ölçekli otellere destek olmak.”Pandemi sürecinde zaten birçoğu iflas bayrağını çekmişti. Bu destek için çok geç kalındı. Ama siz ne zaman gününde ve yerinde bir karar aldınız ki!!! Turizm ülkede can çekişe çekişe yok oluyor. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil!!!

SARPER #ALTINCIK: “Nüfusa göre suç işleme oranı yüksek”.Açıklamanız büyük bir gaf. Bu cümle ile anlaşılıyor ki nüfusun ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama topluma itiraf etmeye çekiniyorsunuz. Önemli değil, biz zaten nüfusun ne olduğu hususunda üç aşağı beş yukarı tahmin yürütebiliyoruz.

ASLAN #BIÇAKLI: “Hayatı pahalı eden sizin her gün yaptığınız zamlardır”.Bunun böyle olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz da, asıl mesele hiçbir sendikanın bu konuda önemli bir adım atıp da, bu pahalılığın önüne geçebilecek hamleler yapmadığıdır. Sahi sendikalar ne için vardır? Ya da hangi işle meşgullerdir?

TURGAY #DENİZ: “Asgari ücretin ve kamu çalışanlarının sürekli olarak yükseltilmesi pahalılığı ve enflasyonu derinleştirir”.Bu konu hakkındaki düşüncem; bence sermaye patronlarının aç gözlülüğü, ucuz işçi çalıştırma arzusu, emekçiyi değersiz görmesi ve daha çok para kazanma hırsı ile dengeler iyice şaştı. Siz iyi bir ekonomist iseniz eğer, bende iyi bir gözlemci ve araştırmacıyım”.

Vesselam