Jose Mourinho’nun derbi planı ortaya çıktı! Galatasaray’ı o bölgeden vuracak!

Türkiye'nin en önemli karşılaşmalarından birisi olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı ile ilgil hazırlıklar sürüyor. Dev derbide Galatasaray’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, derbi için galibiyet planı belli oldu.

Trendyol Süper Lig’in 6.haftası dev bir maça sahne olacak. Derbi müsabakasında Fenerbahçe, 21 Eylül Cumartesi günü Galatasaray’ı ağırlayacak.

Ülker Stadyumu’ndaki zorlu müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jose MourinhoGalatasaray’ı yenmenin planlarını yapıyor. Mourinho’nun maçı kazanmak için strateji geliştirdi.

FENERBAHÇE'NİN DERBİ PLANI BELLİ OLDU

Sabah’ın haberine göre Mourinho, Davinson Sanchez'in oldukça atlet bir stoper olduğunu düşünerek sarı-kırmızılı ekibin sol tarafını gözüne kestirdi. Abdülkerim ve Jakobs'un olduğu taraftan atakları geliştirecek olan Fenerbahçe,Mert Müldür, Tadic, Szymanski üçlüsü ile bu plana yoğunlaştı.

Ayrıca önde pres yapmayı düşünmeyen 61 yaşındaki teknik adamın, antrenmanda bunu oyuncularıyla da paylaştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ

Öte yandan teknik direktör Jose Mourinho’nun Galatasaray maçı için düşündüğü muhtemel ilk 11 şöyle:

Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Saint-Maximin, Dzeko.