Kan donduran bir iddia gündemde. Havin ritüeli adı altında kız çocuklarının kurban edildiği iddia ediliyor. Havin ritüeli nedir? Narin bu ritüele mi kurban edildi

Türkiye Narin Güran cinayetini konuşurken kan donduran bir iddia gündemde. Havin ritüeli adı altında kız çocuklarının kurban edildiği iddia ediliyor. Peki Havin ritüeli nedir?

Narin Güran cinayeti Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. 2 kişinin tutuklandığı Narin’in öldürülmesi olayında her geçen gün yeni iddialar gündemde. Tüm köyün hala suskun olması, cesedi dereye gömen Nevzat Bahtiyar dışında herhangi bir itirafın da gelmemesi cinayetin planlı ve organize olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Bu iddialar devam ederken gündeme gelen diğer bir konu ise Havin ritüeli oldu. Peki Havin ritüeli nedir?

HAVİN RİTÜELİ NEDİR?

Gazeteci Bircan Yıldırım, Narin’in ölümü sonrasında X hesabından yaptığı bir paylaşımda Havin Ritüeline dikkat çekti. Narin’in öldürüldüğü bölgede bu ritüelin uygulandığını belirten Yıldırım, özellikle adı Havin olan çocukların seçildiğini söyledi. Bircan Yıldırım, Havin Ritüelinin çıkış noktası olarak da Illuminatinin kurulduğu yer olan MITHRAS tapınağının diyarbakır’da olmasını gösterdi.

Üstelik Bircan Yıldırım’ın haberine göre adı Havin olan ve henüz 6 yaşını doldurmadan öldürülen çok sayıda çocuk var. O çocuklardan bilinenlerin isimleri ise şöyle:

Havin Dilek

Havin Gürkan

Havin Vuran

Havin Ekren

Havin Besta Sert

Havin Gündemir

Havin Nida Karabulut

NARİN’İN MEZARI BAŞINDA AĞLAYAN KADIN DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Narin Güran cinayeti sonrası tüm Türkiye ayağa kalkmış bir çok vatandaş da Narin’in mezarını ziyaret etmişti. Bu sırada Narin’in mezarı başında ağlayan bir kadın da dikkat çekmişti. O kadın ağlarken ‘Beni Havin’imi de böyle öldürdüler’ demişti.

NARİN RİTÜEL KURBANI MI?

Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan tüm şüpheliler adliyeye sevk edildi. Ancak şu ana kadar Nevzat Bahtiyar dışında herhangi bir itiraf yok. Nevzat Bahtiyar ise itirafında cesedin nasıl gömüldüğümü anlattı. Yani Narin’in nasıl öldürüldüğü kim tarafından öldürüldüğü hala muallakta. Bütün köyün de hala konuşmuyor olması Narin’in organize ve planlı bir cinayete kurban gittiği şüphesini daha da arttırıdı.