Cinsel organını kesti, Kiracı ev sahibine dehşeti yaşattı! – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147012-0,45%
Lefkoşa
°

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cinsel organını kesti, Kiracı ev sahibine dehşeti yaşattı!

Cinsel organını kesti, Kiracı ev sahibine dehşeti yaşattı!

ABONE OL
Eylül 15, 2024 12:06
Cinsel organını kesti, Kiracı ev sahibine dehşeti yaşattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova’da ev sahibi ve kiracısı arasındaki kavganın sonunda yaşananlar kan dondurdu.

Kiracı ev sahibine dehşeti yaşattı! Cinsel organını kesti

Kiracı, ev sahibine dehşeti yaşattı

Yalova’nın Dere Mahallesi’nde 69 yaşındaki ev sahibi K.A., 50 yaşındaki kiracısı Adnan S. ‘yi tahliye ettirmeye çalıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma, şiddetli bir kavgaya dönüştü. Ev sahibi, icra memurlarını tahliye için gönderdi.

Yalova'da evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesen zanlı tutuklandı - 81 HABER - Düzce'nin Güncel Haber Sitesi

CİNSEL ORGANINI KESTİ

Kiracı çıkan kavgada ev sahibini önce yumrukladı, ardından bıçakla saldırarak K.A.’nın cinsel organını kesti. Adnan S., K.A.’ya saldırdıktan sonra, kesilen organı ağzına sokmaya çalıştı.

Kiracı evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan K.A.’yı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak ameliyata aldı. Saldırının ardından Adnan S. polise teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kiracı verdiği ifadede yaşananları ise şöyle anlattı: Eşim beni arayarak, ‘İcra memurları geldi. Evden çıkartacaklarmış bizi’ dedi. Ben eve gittiğimde memurlar evden ayrılmıştı. Evde bulunurken eşim televizyonun kablosunu kırmış, ben de tadilat yapmak için kırmızı siyah renkli sapı olan bıçak ile televizyon kablosunu tamir ediyordum. Evim zemin katta olduğundan ve bahçeyi gördüğünden orada bahçede uğraşan ev sahibim K.A.’yı gördüm. İkametimin kapı ağzına çıktım, o da yanıma geldi. K.’ya ‘Biz zaten anlaşmıştık, bu icra nereden çıktı’ dedim.

“BÖYLE BİR OLAYI PLANLAMADIM”

K. bana ‘Ben adamın anasını işte böyle s..’ dedi. Bu hakaret üzerine bir anda K’ya bir kez yumrukla vurdum. K.A. yakamı tuttu. Elimle onu itekledim, boştaki elimle onun bol olan pantolonunu biraz aşağı ve öne doğru çektim. Diğer elimdeki bıçakla kemer bölgesinden aşağı doğru kıyafetlerini kestim. Sonra boştaki elimle cinsel organını tuttum. Elimde bulunan kırmızı siyah renkli bıçakla da cinsel organını kestim. Bu bıçakla bilerek isteyerek K.’nın yanına gelmedim. İş yaptığımdan elimde unutmuşum. Böyle bir olayın planını yapmadım, bana hakaret edince aniden bu olay gerçekleşti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.