SÖZ SAHİBİNE İADE

ERSİN #TATAR: Londra temaslarınız esnasında yaptığınız konuşmada insan haklarından bahsettiniz. Ne garip, biz de toplum olarak buradaki düzensizliğe ve sistemsizliğe isyan edip, insan gibi yaşamak istediğimizi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine duyurmak istiyoruz da hal böyle olunca bu düşünce yapısında olanları “vatan haini” olarak ilan ediyorsunuz. Peki ya siz bu durumda ne oluyorsunuz?

ÜNAL #ÜSTEL: Köy idi, Dernek idi, Muhtarlık idi derken sıra sıra gezip, kurultayda kendinizi garanti etme çabası içerisindesiniz. Bir de bu gezilerde istikrardan ve topluma verdiğiniz sözleri yerine getirdiğinizi üstüne basa basa söylüyorsunuz ya, ben buna çok gülüyorum. Ama siz de haklısınız, kişi kendini dev aynasında görüyor ve nimetten sanıyorsa bize de ancak gülmek, eğlenmek ve dalga geçmek düşer!!!

ERHAN #ARIKLI: İkide birde “bizsiz hükümet kurulur” diye tehdit edercesine yaptığınız konuşmalarınıza biz alıştık. Mahalle arası kabadayıların en has davranış modelidir. Size de yakışıyor yani ha!!! Er kişi üslubu ve davranışları ile ne olduğunu sergiler.

FİKRİ #ATAOĞLU: Siz sanat ve sanatçıya değil, şov yapmaya çok değer veriyor ve her sanatçı ile boy boy poz verip, bunları basına servis ediyorsunuz. Keşke bu merakınız biraz da turizm, eski eserler ve çevre ile de alakalı olsa idi!!! Turizm yerlerde debeleniyor, eski eserler virane halde, çevre ise çöplük düzeyde!!!!

SADIK #GARDİYANOĞLU: Son zamanlarda basında yer alan kaçak işçi skandalları karşısında bir Bakan olarak yaptığınız açıklama yetersiz ve yanlı gibi durmaktadır. Maalesef bu konuda Bakanlık olarak değil sınıfta kalmak, sınıf tekrarı bile size uygun bulunmamaktadır, haberiniz ola!!!

OLGUN #AMCAOĞLU: Uluslararası Gıda Fuarı izlenimlerinizi bizimle de paylaşır mısınız? Ne var ne yok oralarda? Farklı kültürlerin gıda lezzetlerinden tattınız mı? Toplum temel tüketim gıdalarını bile alamaz duruma gelmişken, sizin Gıda Fuarına katılmanız toplumca pek hoş karşılanmadı, benden söylemesi!!!!

ZORLU #TÖRE: Nerede bir ödül töreni, nerede bir cenaze ve nerede bir kurdele kesme var ise siz de oradasınız. Bu işlerin dışında ne iş yapıyorsunuz doğrusu pek göremedim!!! Süs biblosu gibi durduğunuzu, size hiç söyleyen oldu mu?!!!

KUDRET #ÖZERSAY: “Şakşakcılar ve Menfaatçiler” teriminiz bana toplumun sınıflandırılması gerektiğini vurguladı. Çok haklısınız, Kıbrıs Türk Toplumu “Şakşakcılar ve Menfaatçiler”, “Sahte Milliyetçiler”, “Gerçek Vatanseverler”, “Mücadele Takımı” diye sınıflara ayrılmalıdır.

TUFAN #ERHÜRMAN: Yaradan tarafından dilinize verilen kuvvet, keşke biraz da yüreğinize verilmiş olsa idi de gerçek bir muhalefet gibi davranıp, icraata yönelmiş olsa idiniz. Kuru laf ile yol alınmaz!!!

SELMA #EYLEM: Eğitim ile alakalı çok güzel açıklamalarınız olsa da, sendika olarak öğrenci menfaatine dayalı bir karar üretebildiğiniz bu güne kadar çok nadir görülmüştür. Eğitimde ağzı laf yapan değil, özünde icraat yapan, öğrenci haklarını koruyan ve öğretmenler konusunda adil çözüm üreten bir sendika gereklidir. Bilmem anlatabildim mi?

HASAN #TAÇOY: UBP’li kardeşlerinize seslenerek, UBP’nin içinde olup biteni, yolsuzlukları, adam kayırmayı, liyakatsız atamaları, hırsızlıkları, çarpık ilişkileri ve usulsüzlükleri dile getirirken, sanki yıllardır bu partinin içinde değildiniz, bunlardan haberiniz yoktu da, şimdi mi gözünüze battı tüm bu olup bitenler?? Ne kadar sahte bir duruş sergiliyorsunuz!!!!!

JALE REFİK #ROGERS: İlaç takip sisteminin hale daha kurulamadığından bahsedip duruyorsunuz. İyi de siz zamanında hükümette iken de bu sıkıntı mevcuttu. Neden siz kurma yönüne gitmediniz? Neden böyle bir çalışma yapmadınız? Duyan da zannedecek hiç hükümette yer almadınız? Eleştirmeden önce kendi bakanlık döneminizi ve icraatlarınızı, eksiklerinizi, bir gözden geçiriniz isterseniz ha!!!! Vesselam