Narin cinayeti soruşturmasında 8 kişi tutuklandı! Anne ve ağabey de aralarında

Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada anne ve ağabeyin de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma genişleyerek devam ediyor. Olayla ilgili olarak, adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Narin'in annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi Enes Güran (18), amcası Fuat Güran (42), kuzeni Muhammed Kaya, yengesi Maşallah Güran (46) ve kızı Birsen Güran (19) tutuklandı. Ayrıca, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu bulunan amca Salim Güran’ın işçileri Mehmet Selim Atasoy (40) da tutuklanırken, 15 yaşından küçük olan diğer işçi R.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmanın daha önceki aşamasında, 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ve Narin'in komşusu Nevzat Bahtiyar da 11 Eylül'de tutuklanmıştı. Böylece Narin Güran cinayetiyle ilgili tutuklu sayısı toplamda 10'a ulaştı.