Cinsellik tavsiyesini duyunca gülme krizine girdi! Kızlar vallahi bu işe yarıyor dedi

Aşkım Kapışmak’ın canlı yayında kadınlara verdiği cinsel tavsiye sonrası ortalık karıştı. Kapışmak ve Viral arasındaki ilginç cinsellik diyaloğu hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki seyirciyi şaşırttı.

Cinsellik tavsiyesini duyunca gülme krizine girdi

Aşkım Kapışmak, Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk oldu. Kapışmak ve Viral arasındaki ilginç cinsellik diyaloğu hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki seyirciyi şaşırttı.

Aşkım Kapışmak programda sağlıklı cinsellik için tavsiyelerde bulunurken Nur Viral, kendini tutamadı. O andan itibaren Aşkım Kapışmak ve Nur Viral arasında ilginç diyaloglar kameralara yansıdı.

"OMUZLARINA DOKUNMAK..."

Aşkım Kapışmak “Bedeni bırakmayacaksın, masaj yapmak çok etkili. İlla bir cinsellikten bahsetmiyorum atıyorum eşinizin omuzlarına dokunmak ensesine dokunmak” dedi.

"OKŞAYA OKŞAYA..."

Aşkım Kapışmak konuşmasına devam edip “Yavaş yavaş sakin sakin” deyince Nur Viral kahkahayı bastı. Viral "Kocanız sinirli siz haldır huldur... Okşaya okşaya..." diyerek devam etti.

Herkesi ekrana kilitleyen anların ardından Nur Viral "Kızlar vallahi bu işe yarıyor" diyerek bir tavsiyede bulundu.

Viral "Birlikte olduğum işte evlendiğim kişilerde onların meslekleriyle ilgili bir farkındalık kazanıp okuyup araştırıp bazen onun bilmediği bir şey söylüyordum. Şaşırtıyordum onu" tavsiyesini verdi.

Aşkım Kapışmak’ın "Partnerinizi heyecanlandırın" demesinin ardından şu diyalog yaşandı:

Nur Viral: Kocandan mesaj gelmiş akşam ne yemek var? Allah cezanı vermesin yani orada beni heyecanlandıracak bir hareket yok.

Aşkım Kapışmak: Sen heyecanlandırıyor musun peki?

Nur Viral: Eeee heyecanlandırıyorum...

Nur Viral bunu derken yüzünü kapatarak utandı ve gülme krizine girdi. "Benden örnek verme" diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.