Lefkoşa’da iç çamaşırlarına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1077 0.05%
EURO 38,0062 0.26%
ALTIN 2.823,710,28
BITCOIN 20451201,05%
Lefkoşa
°

16:32

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Lefkoşa’da iç çamaşırlarına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak
  • Kıbrıs Detay
  • uyuşturucu
  • Lefkoşa’da iç çamaşırlarına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak

Lefkoşa’da iç çamaşırlarına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak

ABONE OL
Ağustos 24, 2024 16:18
Lefkoşa’da iç çamaşırlarına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da dün iç çamaşırında 6 gram uyuşturucu saklayan, aracında yapılan aramada ise 104 adet puf sigara bulunduran Hilmi Aka, soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

İç çamaşırına uyuşturucu saklayan Hilmi Aka, 3 gün tutuklu kalacak!

Güney Kıbrıs’tan almış olduğu uyuşturucu madde ve puf elektronik sigaralarla giriş yapmak isterken yakalanan zanlı Hilmi Aka bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Celal Durukan, olayla ilgili bulguları aktardı. Durukan huzurda bulunan zanlı Hilmi Aka’nın “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu ile “Gümrüksüz mal tasarrufu” suçlarını işlediğini söyledi.

Polis, 23 Ağustos 2024 tarihinde saat 23.25’te, Metehan Kara Giriş Kapısı’nda, Lefkoşa’da sakin Hilmi Aka’nın kullanımındaki UG 889 plakalı araç ile KKTC’ye giriş yaptığı esnada Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu iç çamaşırı içerisinde yaklaşık 6 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve aracı içerisinde yapılan aramada ise gümrüğe tabi olan ve beyan edilmemiş toplam 104 adet puf sigara bulunarak emare alındığını söyledi.

Polis suçüstü tutuklanan zanlının akabinde yapmış olduğu beyanlar olduğunu ve bu beyanların teyit ve tekzip edileceğini ayrıca, konu uyuşturucu olduğu düşünülen maddelerin analize gönderileceğini belirtti.

İKİ KİŞİ ARANIYOR

Polis soruşturmanın henüz yeni başladığını bağlantısı olduğu ve zanlıyı yönlendirdiği düşünülen 2 kişinin arandığını belirterek, tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 GÜN TUTUKLU KALACAK

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.