Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan’dan büyük jest! Onay verdi – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,0916 0.21%
EURO 38,1527 0.18%
ALTIN 2.846,990,64
BITCOIN 21726042,71%
Lefkoşa
°

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan’dan büyük jest! Onay verdi

Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan’dan büyük jest! Onay verdi

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 16:12
Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan’dan büyük jest! Onay verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sadık Soylu’nun yeni görevi, siyaset dünyasını karıştırdı.

Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan'dan büyük jest! Onay verdi

Süleyman Soylu’ya Hakan Fidan’dan büyük jest!

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun kuzeni Sadık Soylu, “Özbekistan Cumhuriyeti Trabzon Fahri Konsolosu” görevine getirildi.

B Yüzü’nün aktardığına göre, Çevre ve Şehircilik eski bakan danışmanı olan Sadık Soylu’nun görevlendirilmesine ilişkin onayı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan verdi.

Picture background

Onayda “Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm görevlileri Bay Sadık Soylu’yu Özbekistan Cumhuriyeti’nin Trabzon Fahri Konsolosu olarak tanıyacak ve görevini özgürce yapabilmesine yardım edeceklerdir” ifadeleri yer aldı.

Süleyman Soylu'nun kuzenine fahri konsolosluk görevi - Kocaeli Haberleri Kocaeli Gazeteleri Kocaeli Haber Kocaeli Gazetesi | Kocaeli Halk Gazetesi

Hakan Fidan imzalı yazıda, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adına Özbekistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov’un Bay Sadık Soylu’yu Özbekistan Cumhuriyeti’nin Trabzon Fahri Konsolosluğu’na atadığını bildiren 24 Nisan 2024 tarihli Atama Belgesi’ni okuyup inceleyerek, Bay Sadık Soylu’nun uluslararası hukuk kuralları ve uluslararası gelenekler ile iki ülke arasındaki anlaşmalara uygun olarak, Fahri Konsolosluk görevini yapmasına ve şahsı adına girişeceği işlemler hariç olmak üzere, bu görevin yasal öncelik ve ayrıcalıklarından yararlanmasına izin verdik” açıklaması yapıldı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.