İzlem Altuğra ”Cahillik” İbrahim Erbildim ”Birlik” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1110 0.13%
EURO 37,9063 -0.06%
ALTIN 2.800,55-0,07
BITCOIN 21064862,66%
Lefkoşa
°

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzlem Altuğra ”Cahillik” İbrahim Erbildim ”Birlik”

İzlem Altuğra ”Cahillik” İbrahim Erbildim ”Birlik”

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 16:37
İzlem Altuğra ”Cahillik” İbrahim Erbildim ”Birlik”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UBP ilçe seçimi Pazar günü gerçekleştirildi. UBP Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra sonuçlarını “cahillik” olarak nitelendirirken, yeni Girne İlçe Başkanı seçilen İbrahim Erbildim ise “birlik” mesajı verdi.

Cahillik mi,  birlik mi polemiği!

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra, parti içi seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Gürçağ, UBP ilçe seçim sonuçlarını “cahillik” olarak nitelendirerek tepkisini dile getirdi. Gürçağ’ın bu çarpıcı açıklaması, parti içinde farklı görüşlerin bulunduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu söyleme yanıt ise UBP Girne İlçe Başkanı olarak seçilen İbrahim Erbildim’den geldi. Erbildim, seçim sonuçlarına yönelik Gürçağ’ın eleştirilerini yanıtlayarak, partide birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

V278 1724143949

Erbildim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizim seçimlerimizdeki en önemli şey, biz UBP olarak 7’den 70’e herkese kucağımızı açacağız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Herkesi birleştireceğiz, elimden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olacağım. Herkesin birbiriyle sıkıntısı olabilir, buna bir sünger çekmemiz gerek. Partimize sahip çıkmamız lazım. Partimizde değişimin olduğunu herkese göstermemiz lazım. Bunu başaracağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. İlerleyen zamanlar da göreceksiniz. İlkem budur. Ciddi değişikliklerin olması lazım. Jenerasyon farkının doğduğunu gözle görüyoruz. Çok zeki, genç, dinamik insanlar var. Çok güzel iş adamlarımız var. Büyüklerimizden alacağımız bilgiler doğrultusunda bizim enerjimizi de harmanladığımız zaman çok güzel işler yapacağız. Amacımız, temel fikrimiz budur.”

Erbildim’in bu açıklaması, partideki farklı görüşler arasında köprü kurma çabası olarak değerlendirildi. Gürçağ’ın sert eleştirileri ve Erbildim’in birleştirici söylemi, UBP’nin iç dinamiklerinde yaşanan gerilimleri ve değişim taleplerini ortaya koyuyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.