Girne’de bir Tır sürücüsü ile motosikletli şahsın tasarrufunda hintkeneviri ile kokain tespit edildi – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1146 0.28%
EURO 38,1179 0.15%
ALTIN 2.859,111,07
BITCOIN 21659102,31%
Lefkoşa
°

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Girne’de bir Tır sürücüsü ile motosikletli şahsın tasarrufunda hintkeneviri ile kokain tespit edildi
  • Kıbrıs Detay
  • uyuşturucu
  • Girne’de bir Tır sürücüsü ile motosikletli şahsın tasarrufunda hintkeneviri ile kokain tespit edildi

Girne’de bir Tır sürücüsü ile motosikletli şahsın tasarrufunda hintkeneviri ile kokain tespit edildi

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 17:02
Girne’de bir Tır sürücüsü ile motosikletli şahsın tasarrufunda hintkeneviri ile kokain tespit edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne Turizm Limanı’nda Narkotik ekipleri tarafından yapılan denetim sırasında dedektör köpeğin tepki vermesi üzerine aramada Y.Y.Y’nin üzerinde 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu tespit edildi

Bunun yanısıra Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Motorlu Polis Timi tarafından M.P’nin motosikletinde bilahare ikametgahında 11 gram Hintkeneviri, ile 2 gram kokain türü uyuşturucu ile bir adet öğütücü tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklandı

Polis Basın Subaylığının açıklaması şöyledir:

19.08.2024 tarihinde, saat 13:00 sıralarında, Girne Turizm Limanı’nda, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında, KKTC’ye giriş yapan Y.Y.V.(E-32)’ye Narkotik Dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu, bahse konu şahsın üzerinde ve kullanımındaki tır araçta yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs  tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

GİRNE’DE MOTORLU POLİS TİMİ BİR KİŞİNİN TASARRUFUNDA KOKAİN-HİNTKENEVİRİ TESPİT ETTİ

13.08.2024 tarihinde, Girne’de, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Motorlu Polis Timi tarafından, M.P.(E-37)’nin kullanımındaki motosiklette ve akabinde ikametgahında yapılan yapılan aramalarda; tasarrufunda yaklaşık 11 gram ağırlığında hintkeneviri türü ile yaklaşık 2 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü tespit edilerek emare olarak alınmıştı.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen M.U. (E-34) 19.08.2024 tarihinde Girne’de tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.