Özersay ‘Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0603 -0.01%
ALTIN 2.861,631,16
BITCOIN 2158235-0,02%
Lefkoşa
°

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Özersay ‘Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez”
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Özersay ‘Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez”

Özersay ‘Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez”

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 21:08
Özersay ‘Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, iki yıl önce Elektrik Kurumu‘nun Ünal Üstel‘e bağlandığı gün “Kesintisiz elektrik için gereken her türlü tedbiri alacağız” açıklamasını yaptığını, Üstel’in dün ve bugün yaşanan skandalların ardından ise yeniden “Elektrik sorununu çözmek için çalışma başlattık” açıklamasını hatırlatarak “Bu ülke atamayla gelen bir şahsa “hem Meclis’te hem sokakta” Başbakan muamelesi yapıldığı gün kaybetti” şeklinde konuştu

Özersay: “Bu şahsa Başbakan muamelesi yapmayın” derken bugün olacakları önlemekti derdimiz, ama dinletemedik

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda atanmış Başbakan Üstel’in Elektrik konusunda iki yıl önce ve bugün yaptığı açıklamalarını öne çıkararak, Üstel’in sürekli olarak boş vaatler vermeye devam ettiğinin altını çizdi.

Özersay, bir yıl önce Teknecik’te genel grev ihtimalinin hükümeti titrettiğini fakat grevin ılımlı yaklaşımlar ve arabuluculuk ile sonlandırılmasının gayrı meşru hükümete derin bir nefes aldırdığını kimsenin unutmaması gerektiğine işaret etti.

“Bu ülke meşru olmayan yoldan, atamayla gelen bir şahsa “hem Meclis’te hem sokakta” Başbakan muamelesi yapıldığı gün kaybetti” ifadelerini kullanan Özersay, daha önceki zamanlarda “”Be arkadaşlar sonradan TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN zararlar verecekler, kurtaracak bir kurum dahi kalmayacak, bu gayrimeşru hükümete HÜKÜMET MUAMELESİ, bu şahsa BAŞBAKAN MUAMELESİ yapmayın” derken bugün olacakları önlemekti derdimiz, ama dinletemedik” ifadelerini kullandı.

“Yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez”

Özersay sözlerinin devamında halen meclis saflarında bulunan muhalefet partisine yönelik olarak “Konfor alanınızdan çıkmaz, o koltuklardan kalkmazsanız, sıradışı bir hükümetle sıradan muhalefet yöntemleriyle mücadele etmeye kalkarsanız yüz defa da “utan ve git” diye açıklama yapsanız, bin defa da “istifa et” deseniz hiç bir şey değişmez. Nitekim değişmedi de! Dombuladan çıkan o makamı siz açıklama yaptınız diye hiç bırakır mı? Hiç hak etmediği halde bu kadar yıldır sizin tarafınızdan Başbakan muamelesi gören bir kişi hele de siz istediniz diye kolayına oradan kalkar mı?” sözlerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.