El – Sen ” 19 Ağustos’ta Teknecik’te buluşalım, Şeytan’ın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığını görün – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Lefkoşa
°

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

El – Sen ” 19 Ağustos’ta Teknecik’te buluşalım, Şeytan’ın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığını görün
  • Kıbrıs Detay
  • Gündem
  • El – Sen ” 19 Ağustos’ta Teknecik’te buluşalım, Şeytan’ın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığını görün

El – Sen ” 19 Ağustos’ta Teknecik’te buluşalım, Şeytan’ın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığını görün

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 10:35
El – Sen ” 19 Ağustos’ta Teknecik’te buluşalım, Şeytan’ın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığını görün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

El-Sen, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarını 19 Ağustos’ta Teknecik’e davet etti. El-Sen, Teknecik’e gelinmesi ve gerçeklerin gözle görülmesi gerektiğini belirtti.

Siyasi partiler ve sivil topluma acil çağrı” vurgusu ile mesaj yayınlayan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Kıb-Tek’i elektrik üretemez hale getirmek, halkı pes ettirmek için şeytanın aklına gelmeyen kötülükler yapıldığına dikkat çekti.

19 Ağustos Pazartesi sabah saat 10’da Teknecik Elektrik Santrali’nin ana giriş kapısında bekleyeceklerini duyuran El-Sen, “Gelin ve bildiklerinize gözlerinizle şahitlik edin” ifadelerini kullandı.

Halkın malının nasıl darmaduman edildiğini, makinelerin nasıl sabote edilip elektrik üretemez hale getirildiğini herkesin kendi gözleriyle görmeye davet eden El-Sen, “Gelin ki, durumun aciliyetini, kurumlarımıza vasıfsız ve kötü niyetli yöneticiler tarafından nasıl zarar verildiğini kendi gözlerinizle görün” dedi.

19 AĞUSTOS PAZARTESİ SABAHI TEKNECİK’E GELİN

Zehir saçan bacanın altında çalışan Kıb-Tek emekçilerinin yanına gelinmesi çağrısı yapan El-Sen, “19 Ağustos Pazartesi sabahı Teknecik’e gelin ki halk adına, halk için, halkla beraber yürüyüşümüze bütün gerçeklere şahitlik ederek beraber devam edelim” ifadelerini kullandı.

“BERABER YÜRÜYELİM BERABER DEVAM EDELİM”

Sendikadan yapılan açıklamada, “Özerk bir Kıb-Tek’ için akılla, bilimle ve çıkar çetelerinin değil halkın çıkarları için beraber yürüyelim” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.