THY, Pegasus ve A Jet uçuşlarını iptal etti – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
BITCOIN 2034851-0,76%
Lefkoşa
°

05:08

İMSAK'A KALAN SÜRE

THY, Pegasus ve A Jet uçuşlarını iptal etti

THY, Pegasus ve A Jet uçuşlarını iptal etti

ABONE OL
Ağustos 3, 2024 17:27
THY, Pegasus ve A Jet uçuşlarını iptal etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava Yolları (THY), Pegasus ve A Jet, İstanbul’dan Tahran’a yapılacak bazı uçuşları iptal ederken, diğer seferleri ise ilerleyen saatlere erteledi.

THY Pegasus ve A Jet uçuşlarını iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’dan Tahran’a yapılacak 4 seferini iptal ederken, 6 seferi ise farklı saatlere erteledi.

Pegasus Havayolları, İran, Irak ve Ürdün’e yapılacak seferlerde değişiklik yaptı. Uçuş güvenliğinden dolayı, bu ülkelerle yapılacak gece seferleri gündüz saatlerine alındı.

A Jet ise Sabiha Gökçen ve Esenboğa Havalimanları’ndan gerçekleştireceği 4 seferi farklı saatlere erteledi.

thy-pegasus-anadolujet-kuyruk-mayis-2022.jpg

UÇUŞLAR NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Türkiye’nin 3 havayolu şirketinin İstanbul kalkışlı Tahran seferlerini iptal etmesi beraberinde bazı iddiaları da getirdi.

Türkiye’nin THY, Pegasus ve A Jet gibi havayolu şirketlerinin İstanbul-Tahran seferlerini iptal etmesi, Hamas lideri İsmail Haniye’nin Tahran’da suikaste uğramasının ardından bazı endişeleri gündeme getirdi.

Hamas lideri İsmail Haniye’nin İran’ın başkenti Tahran’da İsraşl tarafından düzenlenen suikast sonucu öldürülmesinin ardından İran’ın bu gece İsrail’e hava saldırısı düzenleyeceği iddia edilmişti.

İran Dini Lideri Ali Hamaney, suikast sonrası yaptığı açıklamada “İsmail Heniyye’nin İran topraklarında dökülen kanının intikamını almayı görevimiz olarak görüyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.