Serhat Akpınar ”Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyor,”Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum” – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2302 0.24%
EURO 37,2167 0.37%
ALTIN 2.988,151,15
BITCOIN 23477722,83%
Lefkoşa
°

05:47

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serhat Akpınar ”Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyor,”Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum”
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Serhat Akpınar ”Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyor,”Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum”

Serhat Akpınar ”Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyor,”Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum”

ABONE OL
Temmuz 31, 2024 16:43
Serhat Akpınar ”Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyor,”Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti (DP), 32’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor…

Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Girne Milletvekili Serhat Akpınar, DP’nin kuruluşunun 32’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akpınar mesajında şu ifadelere yer verdi;

“YÜCE HALKIMIZA;

Partimizin 32’inci kuruluş yıldönümünü büyük bir onurla kutluyoruz. İstinaden, bu yüce siyaset kurumunun “Genel Sekreteri” olmaktan ayrı bir gurur duyuyor ve mümtaz halkımızın teveccühüne karşılık şahsım ve tüm yol arkadaşlarım adına sizlere şükranlarımı arz’ediyorum.

Bu vesileyle; O gün, harekete geçirilmiş güç, misyon, odaklandığımız ilkelerin değeri, heyecan ve yüksek öngörüleri;  İlk günkü mana  ile hedefinden ayrılmadan, bizleri bugün yine bir’arada, ancak en önemlisi; Siyaseten bir marka değer altında birleştirmeye devam etmiştir.

Toplumumuz açısından oluşturduğu siyasal ve sosyo-ekonomik sonuçları halen yeteri kadar anlaşılamamış, bazen küçümsenerek hatta  bazı çevrelerce yok sayılan bu misyonun referans ve eylemleri, yukarıda önemle aktarılan sonuçlarda ve yönetsel alanda başarıları ile halkımızın takdirini de kazanmıştır.

Bir siyaset kurumunun iştigalinin önemli bir kısmını “vaatler” oluşturur. Yapabilme veya etkinlik gücü farklıdır, bunun için bir tür özel ruh ve düşünsel yolculuk gerekir. Tam bu noktada; bu özel yolda, arkadaşlarına yani “yol arkadaşlarına” somut bir gerçeklik olarak rastlar ve bir araya gelirsin. Somut değere ulaşırsın. Somut değer, harekettir ve saf güçtür. Bu olmadan vaatlerin başarıya ulaşması, herhangi bir alan veya anlamda mümkün değildir.

Yol Arkadaşlarım;

Adlarımızın önüne koyduğumuz ünvanda ve beceride, yaşamlarımızın bir önceki dönemi ile bağıntılı ve orantısal değerlerin somut varlıklarını da taşırız. Partimizin çatısı altında “İyi Yol Arkadaşları” olarak; birlik ve her zamankinden daha güçlü tüm bu değerler toplamının aktarılmış haliyiz! 

Görünümleri ortaya koyan değer ölçütleri, evrenseldir ve kesindir. Birbirimize her hangi bir zamanda söyleyebileceğimiz, “içi boşaltılmış” herhangi bir şeye benzememelidir. Ülkemize, Dünya’ya katkı sağlayacak, iyi arkadaşın söyleyebileceği gibi olmalıdır; “Değerini bilmek istediğim için yanındayım” gibi. Bu yüzden; Halkımızın tam yanı’başındayız.

Bir kez daha, haksız ve sert ekonomik ambargoların üzerimizde halen hüküm sürdüğü şartlarda, her ne olursa olsun; Bundan önce olduğu gibi, “Köklerimizin Gücü”nün Kıbrıs Türkü’nü sonsuza kadar himaye edeceğine yönelik inancımızı koruyup,  Anavatanımız Türkiye ile sonsuza kadar yanyana yürüyeceğiz.

Başta kurucularımız olmak üzere, değerli üyelerimize, tüm teşkilatımıza ve çalışanlarımıza; teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatta olmayanları rahmet ve minnet ile anıyorum.

Yol arkadaşlarıma sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

KUTLU OLSUN…

DEMOKRAT PARTİ’MİZLE BERABER NİCE YILLARA…”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.