3 ayrı bölgede çıkan 3 yangın hasara neden oldu

Yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirmesi sonrasında, her gün ülkenin birçok bölgesinde yangın çıkıyor. Dün 3 ayrı bölgede yine yangın çıktı. Kermiya’da, dün 11.00 sıralarında Şehit Turgut Arca Sokak’ta Yücem Özgener’e ait ikametgahın garajında park halinde bulunan KT 111 plakalı araçta yangın çıktı. Lefkoşa'da bir ikametgahın balkonunda Mağusa'da da bir ağıl içerisinde yangın çıktı

LEFKOŞA KERMİYA BÖLGESİNDE KT 111 PLAKALI SALON ARAÇTA YANGIN ÇIKTI

Kermiya’da Şehit Turgut Arca Sokak’ta, 28.07.2024 tarihinde, saat 11:00 sıralarında, Yücem ÖZGENER’e ait ikametgahın garajı içerisinde park halinde bulunan KT 111 plakalı salon araçta, muhtemelen aracın arka farlarında meydana gelen kısa devre sonucu söz konusu araçta yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, aracın arka bagajı, tamponu, iki lastikleri yanarak zarar görürken, arka camları ise ısıdan dolayı patlamıştır. Ayrıca oluşan ısıdan dolayı ise, garajın diğer bölümünde park halinde bulunan GJ 880 plakalı aracın sol kelebek camı patlayıp, sol arka kapı ile tavan boyası ve garajın duvar boyaları da zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

LEFKOŞA'DA APARTMAN DAİRESİNİN BALKON KISMINDA YANGIN ÇIKTI

Lefkoşa’da Şehit Hüseyin Mavili Sokak’ta, Feriha BİNİCİ’ye ait apartman dairesinin balkon kısmında 28.07.2024 tarihinde, saat 16:00 sıralarında, meydana gelen yangın sonucu, balkonda bulunan muhtelif kumaş parçaları ve boya malzemeleri yanarak zarar görürken, çıkan ısıdan dolayı ise balkonun küpeşte camları da kırılmış ve balkon duvarları da islenmiştir. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

MAĞUSA'DA BİR AĞILDA ÇIKAN YANGIN HASARA NEDEN OLDU

29.07.2024 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Gazimağusa’da Maraş Futbol Sahası’nın doğu kısmında bulunan Ümü CABBAR’a ait ağıl içerisinde meydana gelen yangın sonucu, ağılda muhafaza edilen toplam 7 adet rulo balya, 4 adet palet tahta, 2 adet uydu anteni ve fiber banyo yanarak zarar görmüştür. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.