YETER ARTIK YETER…  EDEP YAHU !!!! – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18513291,13%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YETER ARTIK YETER…  EDEP YAHU !!!!

YETER ARTIK YETER…  EDEP YAHU !!!!

ABONE OL
Temmuz 27, 2024 15:44
YETER ARTIK YETER…  EDEP YAHU !!!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1974’te uğruna şehitler verilerek özgürlüğümüze kavuştuğumuz canımızdan çok sevdiğimiz güzel insanların olduğu bu güzel vatanımızda yaşadıklarımızı gördükçe üzülmemek elde değil

Hiç kimsenin memnun olmadığı halkta saygının sevginin hürmetin ve inancın bitirilmiş olduğunu halkın ümitsizliğe sürüklendiğini görmüş olmak bizleri derin bir düşünceye sevk ediyor

Nedenlerini düşündüğümüz zaman her şeyin sebebinin ülkemizdeki geçmişten günümüze yozlaşmış her geçen gün biraz daha yozlaşan  siyaset arenasının olduğu apaçık ortadadır.

Artık Yeter!!!!deme zamanı gelmedi mi ???

Tüm partiler maalesef çok büyük bir dejenerasyona uğramış kuruluş amaçlarını unutmuş ülke gailesinden uzaklaşmış şahsi menfaatlerinin peşine düşmüş bir vaziyettedirler

Bu ülkede çok sayıda bilgi düzeyi yüksek donanımlı kültürlü yüreği vatan ve millet aşkıyla hiçbir çıkar gözetmeden çalışabilecek kişilerin olduğu ve bu kişilerin de siyasete girmeleri durumunda bu ülkeyi ayağa kaldırabilecek saygıyı sevgiyi güveni en üst noktasına ulaştırabilecek insanlarımız mevcuttur.

Çok hızlı bir şekilde her türlü şaibelerin içine karışmış her türlü entrikaların döndüğü siyaset ortamının bir an önce silkelenip  kuruluş amaçlarına dönmeleri ve sürekli alkışlayan çıkarcı seyircileriyle birlikte temizlenmelerinin vakti çoktan gelmiş durumda değil mi ?

 Başka gidecek yerimiz olmadığına göre seyrettiğimiz tüm bu kötü manzaralara seyirci kalan donanımlı karakteri yüksek insanların biran önce varlığımızın devamı için siyasetin içine girmeleri gerekmektedir .Aksi halde aynı şaibeli isimlerle onları alkışlayan aynı çıkarcı seyirci gruplarıyla farklı bir yere ulaşmamız mümkün olmayacaktır.

Hiçbir parti ayrımı yapmaksızın tüm partilerin halkımıza ait olduğunu devletimiz ve geleceğimiz için var olmaya devam etmeleri gerektiğini bilerek seçimlerin bile bayram çoşkusu içinde geçeceği ülkemize hizmet yarışının olacağı günlere biran önce kavuşabilmemiz için ülke çıkarını ön planda tutan donanımlı insanlarımızla partilerin içinin doldurulması çok acil ve elzemdir. Bunun adına “SİL BAŞTAN “ da diyebiliriz.

Siyasi partilerde donanımlı yüreği ülke sevgisi ve hizmet aşkıyla hareket eden yüksek karakterli değerli insanlarımız mevcut olduğu zaman her şeyin çok hızlı ve çok kolay düzelebileceğini çok rahat söyleyebiliriz.

 Siyasetten çıkar gruplarının ve etraflarındaki çıkarcı seyircilerinin tamamen temizlenmesi aciliyeti vardır. Bu da ancak temiz yürekli insanlarımızın yüksek iradesini ortaya koyarak cesaretle siyasete girmeleriyle mümkün olacaktır. Böylece itibarı zedelenen siyaset arenası ve tüm önemli kurum ve kuruluşların itibarları da halkın gözünde tekrar hak ettikleri değere ulaşacaktır.

Bu güzel ülkemin donanımlı değerli temiz ve ülke menfaatlerini gözeten insanları!!!!! Yürekli olun ve sahneye çıkın

Zaman sinip kalma zamanı değildir. Hele ki duruma göz yummak sessiz kalmak arka taraflarda konuşmak şikayet etmek zamanı hiç değildir. Kısır döngüden çıkmak zorundayız.

Toplumun önünde yaptıklarıyla söyledikleriyle karıştıkları şaibeleriyle tüm itibarlarını kaybetmiş siyasetçilerin hala daha çıkıp konuşma cesareti göstermeleri utanmayı gerektiren  trajikomik bir durumdur. Konuşamayacakları ve çıkarcı seyircileriyle birlikte tamamen siyaset arenasından silindikleri bir yıl olmasını diliyorum

 Unutmayın ki hepimizin çocuklarımıza karşı güzel bir ülke bırakma zorunluluğu vardır.

                                                                                            SAYGILARIMLA

                                                                                              FATMA BAYSAL

                                                                                                    27/7/2024

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.