SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Temmuz 26, 2024 11:03
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR:

Oldukça yoğun bir hafta geçirdiniz. 20 Temmuz etkinlikleri, törenler, resepsiyonlar derken bu da geçip gitti. Acaba diyorum o yıllardaki mücadelede siz neredeydiniz? Bu mücadeleye ne gibi bir katkı koymuştunuz? Aklımda deli sorular işte bendeki de!!!! Oysa, sizin esas vatanınızın burası olmadığı hepimizce bilinmektedir. Hal böyle olunca sizin “vatan, millet, bayrak” nutuklarınız havada asılı kalıyor, yormayın kendinizi!!!

ÜNAL #ÜSTEL:

Yoğun geçen haftanın ardından verdiğiniz demeçlerden birinde “Rumun attığı bombaları vücudumuzda taşıyoruz” dediniz. Sahi, siz o yıllarda hangi mevzide, hangi saflarda yer alıp da bu vatan için mücadele ettiniz? Yoksa bahse konu bomba parçaları beyninizde tahribat mı yarattı? Yılın “Destekli Atan” ünvanını gerçekten hak ediyorsunuz.

TUFAN #ERHÜRMAN:

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabınızdan elektrik kesintileri hakkında dert yandınız. Bunu sıradan bir vatandaş yapsaydı anlardım. Ancak, sizin gibi bir parti başkanı ve yıllarca hükümette yer almış bir siyaset adamının bu olumsuzluklardan dert yanması biraz tuhaf kaçmış oldu. Bu konuda dert yanacağınıza, aynada yüzleşip, icraatlarınızda nerede hata yaptığınızı veya yapmanız gereken icraatları nerede ötelemiş olduğunuzu kendi kendinize sorsanız, sorgulasanız, sanırım çok akıllıca bir davranış olurdu. ZORLU #TÖRE: Bir kürsü konuşmanızda, yakında en az iki devletin KKTC’yi tanımasından bahsedip durdunuz. Bu konuda size gökten vahiy mi geldi, yoksa bir gece önce rüyanızda gördüklerinizi mi anlattınız??? Yıllardır bu saçma sapan açıklamaları duymaktan biz usandık, siz saçmalamaktan usanmadınız!!!!

NUMAN #KURTULMUŞ:

“Artık Kıbrıs Türk Devleti” diyoruz, başlığı altında yaptığınız açıklamaya şaşırmadım. Zira, dönem dönem bu durum siz siyasiler tarafından alevlenir, sonra da balon gibi sönüverir. Bir kere Kıbrıs Türk Devleti diyebilmeniz için bu toprakların hepten sahibi olmanız gerekmektedir. Zira, Kıbrıs tek bir toprak parçası üzerinde ikiye bölünmüş, Kuzeyinde Türklerin, Güneyinde ise Rumların yaşadığı bir Ada’dır. Bir diğer konu ise, Kuzeydeki Devletin sadece adı vardır, görünürde ve tanımına uygun bir Devlet bulunmamaktadır. “Söz ağızdan çıkmadan tartılması gerekir” der büyük düşünürler, size hatırlatırım!!!

ERHAN #ARIKLI:

“Federasyon tabutuna son çivi çakıldı” cümlesi sizi ne kadar da hoşnut kıldı. Oysa ki, Kıbrıs sorununun akibeti hiç belli olmaz. Siyaset her an her şeye gebedir. Bunu en çok sizin bilmeniz gerekmektedir. Bakınız nerden nereye geldiniz. Ama bir bakmışınız tepeden “pat” diye de düşü veririsiniz. Bence “ne oldum değil, ne olacağım” diye düşünerek çok da sevince boğulmayın, kursağınızda kalabilir!!!!

HASAN #TAÇOY:

20 Temmuz Barış Harekatı ile ilgili yapmış olduğunuz uzun uzun o açıklama tamamen yağlama, ballama taktiği olmuştur. 50 yıldır bu Ada’da Barış değil, ateşkes vardır. Bunu, ivedilikle öğrenmeniz ve idrak etmeniz iyi olacaktır. İlaveten bu Ada’nın kuzeyinde her geçen yıl biraz daha endişe ve güvenlik konuları sekteye uğramakta, toplum olarak çok huzursuzluklar duymaktayız. Sebep ise sizlerin ortaya koyduğu siyaset ile bu toprak parçası üzerinde sayıca “azınlık “durumuna düşürülmemizdir. Anlatabildim umarım!!!! Vesselam

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.