El – Sen’den yetkililere ‘Onursuzsunuz, halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz” – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500,35%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

El – Sen’den yetkililere ‘Onursuzsunuz, halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz”
  • Kıbrıs Detay
  • Gündem
  • El – Sen’den yetkililere ‘Onursuzsunuz, halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz”

El – Sen’den yetkililere ‘Onursuzsunuz, halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz”

ABONE OL
Temmuz 25, 2024 17:18
El – Sen’den yetkililere ‘Onursuzsunuz, halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

El-Sen Teknecik Elektrik Santrali’nin bacasından çıkan yoğun dumanı işaret ederek yetkililere yönelik, “Onursuzsunuz! Halkın zehirlenmesine göz yumuyorsunuz” dedi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Teknecik Elektrik Santrali’nde yaptığı canlı yayında, yetkililere sert eleştirilerde bulundu. Yetkililere, “Onursuzsunuz!” diyen El-Sen, yetkililerin bireysel menfaatleri için fiyatların yükselmesine ve bölge halkının zehirlenmesine göz yumduğunu vurguladı.

“GERİLİMDEKİ DALGALANMALAR, İNSANLARIN CİHAZLARINI TEHDİT EDİYOR”

Bugün El-Sen’in geçmişte söylediklerinin doğruluğunun bir kez daha anlaşıldığına dikkat çeken Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası, “Gerilimdeki dalgalanmalar, insanların cihazlarını tehdit ettiği herkes tarafından biliniyor” açıklamasını yaptı.

Teknecikteki santralin bacalarından bu dumanların çıkmaması gerektiğini ifade eden El-Sen, “Biz hazırız, bu santrallerin arıza ve bakımızı bizim personeller yapıyor” dedi.

“EVE GİTTİĞİMİZDE ACABA ELEKTRİĞİMİZ KESİLECEK Mİ ENDİŞESİ YAŞANIYOR”

“Personelin kıyafetleri ne iş güvenliğine ne de iş sağlığına uygun. Bununla ilgili gerekli adımları atacağız”  diyen Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası, santralin, akaryakıt tankerleri ile çalıştığını, bu ülkenin bunları hak etmediğini vurguladı ve “Acaba eve gittiğimde elektriğimiz kesilecek mi diye endişe ediyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.