Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı

Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 19:44
Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulun 4 kişilik Aydoğmuş ailesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 saatlik çalışmaların ardından anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı.

Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı

Çukurova ilçesindeki Topalak Mahallesi’nde, Veysel Aydoğmuş’un kullandığı otomobil, Çatalan Köprüsü’nde ilerlerken kontrolden çıkarak demir korkulukları aşıp Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri sevk edildi.

adanada-otomobil-seyhan-baraj-golune-uctu-2si-cocuk-4-kisi-kayip-yenicag-1-002.jpg

Ekipler, göle düşen araca ulaşmak ve içinde bulunduğu iddia edilen aynı aileden 2’si çocuk 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkıp, düştüğü Seyhan Baraj Gölü’nün dibinde çamura batan 01 JG 944 plakalı otomobile, su altı polisi ulaştı. Ekipler, Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Mete Aydoğmuş’un (13) da cansız bedenlerini araçtan çıkarttı. Çalışmalar sırasında ailenin bir yakını, çalışmaların hızlandırılması için ekiplerle tartıştı. Otomobil, vinçle köprüye çıkarıldı. Acı haberi alan ailenin yakınları, kaza yerinde gözyaşı döktü. Pikniğe gitmek için yolda oldukları belirtilen Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğdu’nun cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Veysel Aydoğmuş’un bir restoranda çalıştığı öğrenildi

adanada-otomobil-seyhan-baraj-golune-uctu-2si-cocuk-4-kisi-kayip-yenicag-2-002.jpg

Araçtaki 4 kişilik ailenin kimlikleri belirlendi. Araçta sürücü Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş (13) bulunuyordu.

Kazayı duyan yakınları köprüye gelerek ekiplerin çalışmalarını izlerken, bu sırada Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaşıldı. Su altı polisleri tarafından karaya çıkarılan Batuhan Aydoğmuş’un cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Ekiplerin göldeki arama çalışmaları devam ediyor.

otomobil-gole-dustu-surucu-esi-ve-2-cocugu-oldu-yenicafg-1.jpg
otomobil-gole-dustu-surucu-esi-ve-2-cocugu-oldu-yenicafg-4.jpg
otomobil-gole-dustu-surucu-esi-ve-2-cocugu-oldu-yenicafg-9.jpg
otomobil-gole-dustu-surucu-esi-ve-2-cocugu-oldu-yenicafg-11.jpg
16-001.jpg

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.