ÜNAL #ÜSTEL “10 YILDA YAPILMAYAN İCRAATLARI 2 YILDA YAPTIK”. HALÜSİLASYON TAM GAZ

Pek kıymetli Başbakanımız, yine açtı ağzını döktürdü hayal dünyasında var olanları. “10 yılda yapılmayan icraatları 2 yılda yaptık” derken sanki de UBP hiç hükümette yer almamış gibi konuşma yapması, sanırım hafıza kaybının bir göstergesi olsa gerek. Pek Kıymetli Başbakanımız, acaba diyorum göreve geldiğiniz gün ne vaatler verdiğinizi hatırlıyor musunuz? Bence hatırlamıyorsunuz ve ben size hatırlatmakta fayda görüyorum. “Marketler denetlenecek” demiştiniz, hatırlatırım.

Şu an her market kafasına göre fiyat belirlemektedir. Bazıları üzerine etiket fiyatı koysa da, bazıları bunu yapmayı yetiştiremiyor. Çünkü sürekli zam, en büyük icraatlarınızdan olmuştur. “Gençlere iş imkanı yaratacağız” demiştiniz, hatırlatırım. Artık anne-babadan bir birikimi olmayan gençlerimiz yurt dışında iş aramaya veya güneyde çalışmaya gitmektedir. Yani memleketin gençlerini ülkeden kaçırmayı başarmak da en büyük icraatlarınızdan biri olmuştur. “Liyakata dayalı atama yapacağız” demiştiniz, hatırlatırım.

Üst düzeyden tutun da en alt seviyeye kadar yapılan tüm atamalar ve işe almalar torpil işi, ahbap-çavuş ilişkisine dayalıdır. Eğitim ve öğretim durumuna bakılmaksızın, her mevkiye uygun olan adamlarınızı yerleştirip, işlerinizi tıkırında götürdünüz. Bu da yine en büyük icraatlarınızdan olmuştur. “Burayı üniversite cenneti yapacağız” demiştiniz, hatırlatırım.

Her köşe başına üniversite açılmasına izin verip, memleketi sahte diplomalılarla doldurdunuz. Dahası, öğrenci adı altında ülkeye gelenin haddi hesabı yok. Çünkü, bu konuda da denetimin olmayışı, ülkeyi tam bir koyu tenliler ülkesi haline getirmiştir. Böylece bu konudaki icraatlarınız da 7 düvele nam salmıştır. “Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz” demiştiniz , hatırlatırım.

Bugün hastalar ilaçsız, ani ölümler açıklamasız, hastane koridorları hijyenden uzak ve 72 milletten insan sağlık hizmeti almaya çalışıyor. Devlet Hastanesi kendi vatandaşının dışında herkese camlarında arapça yazılar ile sözde hizmet verme çabası içinde. Bu sektörde de icraatlarınız, arapça yazıp çizmeyi öğrenerek, bunları camlara asmakla ispatlanmış oldu. “Görevim politika yapmak değil, sorunları çözmek” demiştiniz, hatırlatırım. Oysa göreve geldiğiniz bir günden beri toplumun sırtındaki yük daha da artmış bulunmaktadır.

Devlet bünyesinde olan hırsızlık ve yolsuzluklarda dünyaya nam salmış bulunmaktayız. Bu konudaki icraatlarınızı da gözler önüne serdiniz ya, daha ne olsun!!!! “Devletimizi ve toplumumuzu güzel bir geleceğe hazırlayacağız” demiştiniz, hatırlatırım.

Oysa ki, Devletin itibarını, yaşanılan yolsuzluklar, üst düzey bürokratların özel hayatının çok iğrenç bir şekilde deşifre olması ile ve Devlet hazinesini gereksiz yurt dışı seyahatler ile sömürerek, Devlette ne itibar bıraktınız ne şan, ne de şeref!!!! Toplumu ise, her geçen gün fakirleştirerek, olmayacak konularda tehdit ederek, göz dağı vererek bizleri sindirmeye çalışmanız da icraatlarınızın en büyüğü olsa gerek. “Turizmde, Sağlık Turizmini de istenilen seviyeye getirdik” demiştiniz, hatırlatırım.

Oysa ki, kendi ulusunuza hiçbir şekilde sağlık hizmeti veremezken, Sağlık Turizminden bahsetmeniz de ne kadar saçma sapan bir açıklama olmuş diyeceğim de, siz bu konu hakkında da halüsilasyon görerek icraat yaptığınızı sanıyorsunuz, aşikardır. Uzun lafın kısası, kurultaya kadar siz daha çok icraatlara imza atacaksınız, bizler biliyoruz. Pek kıymetli Başbakanımız, son olarak küçük bir hatırlatma yapıp, gözünüzü kulağınızı dört açmanızı salık veririm. UBP’nin içindeki her Başbakanın akıbetini gözden geçirip, iyi anımsayınız. Ne demiş büyük düşünürlerimiz “Tarih tekerrürden ibarettir.” Vesselam.