Sıcaklıklar 7 derece birden artacak – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak

ABONE OL
Temmuz 17, 2024 12:54
Sıcaklıklar 7 derece birden artacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji tarafından yayımlanan 17 Temmuz hava durumu raporuna göre, Türkiye genelinde önemli hava değişiklikleri bekleniyor. Karadeniz bölgesinde yerel olarak sağanak yağışlar beklenirken yurdun diğer illerinde sıcaklıklar 7 derece birden artacak.

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak. O illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre, ülkemizin genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor. Yağışların Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Bolu, Çankırı çevreleri ve Ankara’nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olabileceği uyarısı yapılıyor.

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak. O illerde yaşayanlar dikkat 2
Hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği belirtiliyor. Rüzgarın ise Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji, yaşanabilecek kuvvetli yağış ve rüzgar nedeniyle olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguluyor.

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak. O illerde yaşayanlar dikkat 4
MARMARA BÖLGESİBugün Marmara Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Bilecik çevreleri ile Sakarya’nın güneyi ve Bursa’nın doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir. Bölgenin güney ve batısında ise zaman zaman kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli (40-60 km/sa) esen rüzgarlar etkili olacak. Bu şartlar altında vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önem arz ediyor.

EGE BÖLGESİAfyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde parçalı ve az bulutlu, yer yer iç kesimlerinde çok bulutlu olacak. Bu bölgelerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Rüzgarın kuzey ve kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar 7 derece birden artacak. O illerde yaşayanlar dikkat 6
AKDENİZ BÖLGESİParçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimlerinde zaman zaman yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.