Rumlara ait mülkleri satmakla suçlanan Alman Vatandaşı kadın 7 gün daha tutuklu kalacaak – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rumlara ait mülkleri satmakla suçlanan Alman Vatandaşı kadın 7 gün daha tutuklu kalacaak

Rumlara ait mülkleri satmakla suçlanan Alman Vatandaşı kadın 7 gün daha tutuklu kalacaak

ABONE OL
Temmuz 12, 2024 16:47
Rumlara ait mülkleri satmakla suçlanan Alman Vatandaşı kadın 7 gün daha tutuklu kalacaak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adanın güneyinde geçtiğimiz günlerde Kıbrıslırumlara ait mülkleri adanın kuzeyinde yasadışı satışı nedeniyle tutuklanan adı açıklanmayan Alman vatandaşı kadın bugün yine mahkeme huzura çıkarıldı. Mahkeme, alman vatandaşının yedi gün daha tutuklu kalmasına karar verdi

Esentepe’de (Ayguruş) Kıbrıslırumlara ait mülkleri satmakla suçlanıyor

Philenews’ün haberine göre, Girne bölgesinde yer alan Esentepe‘de (Ayguruş) Kıbrıslırumlara ait mülkleri gasp edip başkalarına pazarlamaya çalışmakla suçlanan alman vatandaşı, 7 Temmuz tarihinde tutuklanmasının ardından bugün yine mahkemeye çıkarıldı.

Yaklaşık bir saat sürdüğü belirtilen duruşmada, Savunma avukatı Soteris Argyrou, polisin zaten yeterli delile sahip olduğunu ve müvekkilinin herhangi bir müdahale riski oluşturmadığını iddia ederek uzatılmış gözaltı kararına karşı çıktı ve Savcılığın öne sürdüğü ‘tanıkları etkileyebileceği iddiasına’ itiraz etti.

Mahkemeye 40 olası tanığın yer aldığı bir liste sunuldu

Savcı Stella Nathanael, tartışmalı mülklerin Kıbrıslırum sahipleri olduğuna inanılan 40 olası tanığın yer aldığı bir liste sundu. Savcı ayrıca, ilk gözaltı süresinin ifadeleri toplamak için üretken bir şekilde kullanıldığını ve soruşturmayı tamamlamak için daha fazla süre gözaltı süresi talebini haklı çıkardı.

Yargıç Malvina Nathanael, şüpheli suçların ciddiyetini, kadının dahil olduğuna dair makul şüpheyi ve daha fazla soruşturmanın gerekliliğini öne sürerek talebi onayladı.

İlk gözaltı süresinin üretken bir şekilde kullanıldığını kabul etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.