Simpsonsların son kehaneti yürekleri ağıza getirecek. Eğer gerçekleşirse yandık

Geleceğe yönelik tahminlerinin gerçekleşmesiyle gündeme gelen The Simpsonlar’ın son kehaneti yürekleri ağza getirecek cinsten.

ABD yapımı ünlü çizgi film dizisi Donald Trump'ın başkan olmasından koronavirüs pandemisine kadar birçok kehaneti önceden tahmin etti. Simpsonların, son bölümlerinden birinde yapılan tahmin ise 2024 yılına ilişkin kehanetler küresel çapta büyük yankı uyandırdı. Eğer bu kehanet gerçekleşirse bu kez cayır cayır yandık.

BU KEHANET TUTARSA YANDIK

The Simpsons'un son bölümlerinde, 2024 yılına ilişkin şok eden bir tahminde bulunuldu. Dizinin tahminine göre, aşırı olan sıcaklık dalgalanmaları nedeniyle dünya genelinde gıda üretiminde ciddi düşüşler yaşanacak. Bu da gıda sektörünü kötü halde etkileyecek.

Simpsonlar'ın gelecek bölümleri, bu tür kehanetler ve öngörüler nedeniyle izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

GEÇMİŞTE BİRÇOK OLAYI ÖNCEDEN TAHMİN ETTİLER

Dizi şimdiye kadar pek çok olayı öngörmesiyle dikkat çekti, Apple Vision gözlüğü, Lady Gaga’nın Superbowl performansı ve Donald Trump’ın başkan adaylığı gibi.

Özellikle küresel ısınmanın etkilerini ele alan bir bölümde, 2024 yılında artan sıcaklık ve değişen çevre koşullarının tarım ürünlerinin besin değerlerini düşüreceği ve bu durumun insan sağlığı üzerinde ciddi etkiler yaratacağı vurgulandı.