Ersin Tünay ‘’ Üç bin kişi tek yürek tek ses olduk ‘’ – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Lefkoşa
°

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ersin Tünay ‘’ Üç bin kişi tek yürek tek ses olduk ‘’

Ersin Tünay ‘’ Üç bin kişi tek yürek tek ses olduk ‘’

ABONE OL
Temmuz 3, 2024 15:22
Ersin Tünay ‘’ Üç bin kişi tek yürek tek ses olduk ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleşen gecede, KKTC’nin müzik denilince bir otorite konumuna gelen Ersin Tünay önderliğinde Girne’lilere muhteşem bir gece yaşatıldı.

KKTC’nin önde gelen müzik otoriteleri Cemal Özgürsel ve Ayhan Başkal’ın etkinliğe renk kattığı gecede müzik ve dans gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.

Ersin Tünay yaptığı açıklamada, hedefimize ulaşmanın mutluluğuyla, sevgi, saygı, emek ve önce İNSAN parolamızla çizdiğimiz bu eşsiz tablo, 40 yıllık tecrübeyle harmanlandı. Hiç bir çocuğun hayalleri yarım kalmasın diye uzattığımız eli tutan, tüm gönül dostlarımıza minnettarız dedi.

Tünay açıklamasına devamla, Konserimizin gerçekleşmesinde çok büyük katkıları olan; Girne Belediye Başkanı Sn. Murat Senkul ‘a, KKTC Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Sn. Serhan Aktunc ‘a, Les Ambassadeurs Hotel &casino ‘ya, Cuma Yapı İnşaat Şti. Ltd. Direktörü Sn. Cuma Binici ‘ye, Yektur Direktörü Sn. Fatma Kurt ‘a, Ladies Fusion Dans Grubu’na, ilk kez sahne alan ÇAĞDAŞ GENÇLER ORKESTRASI’na, Pasha Group Yönetimine, reklam ve bağışlarıyla katkı sağlayan tüm kurum, kuruluş ve şahıslara, Crystal Decor Direktörü Sn. Hüseyin Bomboz ‘a,

Mega Sound Direktörü Sn. Dilaver Emirler ‘e, Di-Video Direktörü Sn. Husnu Dogacan ‘a, Mediazet Direktörü Sn. Izzet Kılıç ‘a, Lider Eğitim Merkezi Direktörü Sn. Cemre Akar ‘a, geceyi sunan Sn. Ece Apan ‘a, kıymetli TRT sanatçıları Ayşe Ekiz, Çiğdem Gürdal, Mustafa Demiroğlu, Esra İçöz, Nusret Yılmaz’a, ülkemizin gururu Ayhan Baskal ile Cemal Ozgursel ‘e, tüm saz sanatçılarıyla koristlerimize, çok büyük özveriyle organizasyona katkı koyan ÇMD Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, bu güzellikleri yaşayıp yaşatmamızda en büyük gücümüz kadirşinas halkımıza teşekkürü bir borç biliriz dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.