Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,2931 0.51%
EURO 37,2248 0.44%
ALTIN 2.989,471,21
BITCOIN 23242481,15%
Lefkoşa
°

15:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun

Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun

ABONE OL
Haziran 27, 2024 11:05
Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD merkezli Bank of America (BofA), Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) yarın açıklayacağı Para Politikası Kurulu (PPK) kararı ve sonrasında yaşanacak gelişmelere ilişkin dikkat çeken bir rapor yayımladı. Raporda, dolar kuru ve altın fiyatları üzerindeki etkiler de ele alındı

Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun 1
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yaz ayının ilk faiz kararını yarın saat 14.00’te açıklayacak. Ekonomik piyasalar, faiz oranlarının serbest bırakılacağına dair kararı kesin gözüyle beklerken, ABD merkezli Bank of America’dan dolar ve altın fiyatlarını yakından ilgilendiren açıklamalar geldi.
Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun 2
BofA Merrill Lynch Türkiye Ekonomisti Zümrüt İmamoğlu, CNBC-e’de Berfu Güven’e yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin faiz indirimi için gelecek üç ayın verilerini izleyeceğini belirtti. Döviz kurları seçimlerin ardından yatay seyir izlerken, son günlerde dolar/TL paritesi 33 liranın altına düştü.
Dolar kuru alev alev yanacak! Yeni rekora hazır olun 3
TCMB’nin seçimler sonrası yaklaşık 3 aylık sürede 80 milyar dolara yakın döviz alımı gerçekleştirmesi, piyasalarda olumlu rüzgarlar estirdi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.