Türk askeri Suriye’de, sığınmacılar meydanlarda halay çekerek eğlenmekte, Savaşmadan bu cennet vatana ortak oldular, Türk şehirlerinde ilkel kabile danslarını yaptılar

er Merkezi

İktidarın yanlış göç stratejisi Türkiye’yi akım merkezi haline getirdi. Gittikçe daha çok derinleşen sığınmacı problemine henüz bir çözüm bulanamazken, Türkiye’de sığınmacı sayısı da her geçen gün artış gösteriyor.

Türkiye’nin her bir köşesinden an an gelen görüntüler tepki çekerken, meydanlarda sahillerde her gün istenmeyen görüntüleri de beraberinde getiriyor.

Türkiye’nin çocukları, askerleri Suriye'de iken vatanlarından kaçan Suriyelilerin Türkiye topraklarında keyifli anlar yaşaması tepkiye neden oldu.

Sosyal medyada ‘Öteki Türk’ kullanıcı adına sahip bir hesap yaptığı paylaşımda meydanda sığınmacıların bir müzik eşliğinde halay çektiği anlar görülüyor.

Görüntüleri paylaşan sayfa ise şu ifadelere yer verdi:

“Savaşmadan bu cennet vatana ortak oldular Haliyle istila ettikleri Türk şehirlerinde, ilkel kabile danslarını yaparak bizlere meydan okuyorlar.

Artık meydanlar, sahiller onların, her gün daha da örgütleniyor, güçleniyorlar. Tehlikenin farkında mısınız?”

TEPKİLER GELDİ

Bu görüntülere sosyal medya kullanıcılarından da tepkiler gecikmedi.

“Eserinizle gurur duyun”

“Hepsini en kısa sürede göndermeliyiz. Ekonomi bozulur bi şekilde düzelir ancak kontrolsüz göçün sonuçları ağır olur.”

“Bu görüntülerin son bulması için halkın ayaklanmasını mı bekliyorsunuz.”

“En büyük sorun bu , ekonomi gelecek kaygısı unutun, bunlar iyi günlerimiz çok üzülüyorum sahilde çocuklarımı gezdiremedim her yerdeler”

“Şaka gibi ya yeminle şaka gibi büyük bir oyunun içindeyiz inşallah bir savaş çıkar yoksa bize bunlara içten içe teslim edecekler..”

“Bunlara sebep olanlar sabaha uyanmasın.”