İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Gününü kutladı – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18496740,82%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Gününü kutladı

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Gününü kutladı

ABONE OL
Mayıs 12, 2024 13:57
İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Gününü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Günü’nü kutladı. Oğuz güne özel yaptığı açıklamada, “Sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali tüm annelerin günü kutlu olsun” dedi.

Dursun Oğuz, Anneler Günü'nü kutladı

 İçişleri Bakanı Dursun Oğuz Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bakan Dursun Oğuz, hayatın ilk rehberi olan ve geleceğin sağlam temeller üzerine kurulması için her türlü çabayı gösteren; sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

“Başarılı nesiller yetiştirilmesinde annelerin büyük payı vardır”

Annelerin toplumların temeli olan aile müessesesinin nesiller boyu yaşatılmasın da üstlendikleri görev ve sorumlulukların olduğunu belirten Bakan Oğuz, ülkenin geleceğinin teminatı olan çocukların yetiştirilmesinde milli ve manevi değerlere sahip; özverili, çalışkan ve başarılı nesiller yetiştirilmesinde annelerin büyük payının olduğunun altını çizdi.

Oğuz mesajının sonunda KKTC’nin bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele eden annelerin, bu mücadele uğrunda hayatını kaybeden şehitlerin ve gazi olan kahramanların annelerinin de gününü kutlayarak şükranlarını sundu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.