SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18478650,95%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 08:49
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR: Din, dil, ırk ayırımı yapmadan her ulustan insanla fotoğraf çektirmeniz çok güzel. Ama arada bir kendi insanınız ile de içten bir kucaklaşmayı, dert dinlemeyi ve çözüm üretmeyi benimsemiş olsanız ne iyi olurdu!!! Bu toplumun sözde Cumhurbaşkanı olduğunuz her hareketinizle belli oluyor. Ne siz bize, ne biz size sevdalanamadık gitti!!!!

ÜNAL #ÜSTEL: Beyarmudu Sınır Kapısını genişletmekten bahsediyorsunuz. Yıllar önce de Lokmacı Sınır Kapısını iyileştireceğinizi söylemiştiniz. Hatta yerinde incelemelerde bulunmuş ve şikayetleri dinlemiştiniz. Sorunlar halen bugün oldu, ayni. Beyarmudu Sınır Kapısını da istediğiniz kadar genişletin. Sistem, eleman, düzen olmadıktan sonra isterseniz 5XL boyutunda büyütünüz, bir işe yaramaz. Tıpkı üzerinize giydiğiniz gömleğin size büyük gelmesi ve eğreti durması gibi, sınır kapıları da aynen bu vaziyettedir. Bizden söylemesi.

ERHAN #ARIKLI: Torun baldan tatlı, evlattan kıymetli derler. Nasıl da ilk fırsatta onlara koşup onlarla zaman geçiriyorsunuz, sosyal medyada onlarla fotoğraf kareleri paylaşıp “azdığınızı” dile getiriyorsunuz. Yalnız burada çocuklar ile yapılan aktivitelerde “coşmak” kelimesi kullanılmalıydı. Prof. ünvanını alırken, bunu edebiyat dersinde size “es” geçmişler herhalde. Biz söylemiş ve belirtmiş olalım da, konular başka tarafa kaymasın.

FİKRİ #ATAOĞLU: 1 Mayıs etkinliğinde fazla coşmuş olmalısınız ki kendinizi gitarın ritmine kaptırıp bangır bangır şarkılar söylediniz. Milletin bu gaipten sesten kulak zarı yırtıldı. Sakın diyeyim, bir daha şarkı söylemeyiniz. Sizin usta olduğunuz dal belli. Bırakın şarkıyı şarkıcılar söylesin. Siz de hafiften mırıldanın. Milleti çok eğlendirdiniz, haberiniz ola.

ÖZDEMİR #BEROVA: Motor ehliyetiniz hayırlı uğurlu olsun. Motorunuzun renginin de turuncu olması isabet olmuş. Trafikte çok çakıp, renginizi alenen belli etmiş olacaksınız. Aman diyeyim dikkat ediniz. Bizdeki trafik ne durumdadır, biliyorsunuzdur umarım. Hani makam sahibisiniz, makam araçları ile gidip geliyorsunuz ya, trafikte motor kullanmak kelle koltukta gitmeye benzer. Bizden söylemesi.

SEFA #KARAHASAN: Sonunda siz de “sahte diploma” kervanına katıldınız. Koltuk gitti, makam gitti, itibar gitti, elde ne kaldı? Elinizde kalan geçmişe dair attığınız hava, kişiliğinize yerleşen ego ve hırs kaldı. Artık onlar da bir işe yaramaz. Geçmişler olsun diyelim de, bilmez miydiniz “yalancının mumu yatsıya kadar yanar” derler.

MUSTAFA #NAİMOĞULLARI: Basına, size göre et fiyatlarının uygun olduğu beyanını verdiniz. Hangi sınıftan vatandaşın arasına katılıp, konuşup, dinleyip de ona göre bu yorumlamayı yaptınız, bilmiyorum. Lakin memlekette asgari ücretlinin durumundan bi haber olduğunuz kesin. Hayvan Üreticisi Başkanı olarak kendi sınıfınızı koruyacaksınız diye diğer bir sınıfın sıkıntılarını göz ardı etmeniz kabul edilir değildir. Siz de tam bir siyaset adamı gibi konuştunuz. Anladık biz sizi!!!

YILTAN #TAŞCI: Sanat merkezinizin açılışı hayırlı ve uğurlu olsun. Retro Çalgıcılarının konseri yine her zamanki gibi efsane oldu. Dilerim, bundan sonra bu gibi etkinlikleri bizlere daha sık yaşatırsınız. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.